La salon sau acasa? Invata sa folosesti corect produsele de la NoliaShop pentru realizarea manichiurii

Cu toate ca saloanele de infrumusetare si-au reinceput activitatea la capacitate maxima, multe dintre voi inca se arata sceptice in ceea ce priveste normele de igiena. Nimeni nu isi doreste sa se infecteze cu COVID-19, in special persoanele cu o viata activa, persoanele pentru care notiunea de stat in casa nu prea exista.

Daca te numeri printre cele ce inca nu au curaj sa paseasca intr-un salon de infrumusetare, sa stii ca exista solutii si pentru tine. Cel putin la capitolul manichiura, produsele de la NoliaShop iti vin in ajutor. Manichiura cu oja semipermanenta este cel mai usor de realizat, o poti face de una singura in intimitatea casei.

Cum sa iti faci singura manichiura semipermanenta acasa

  • Pregateste unghia

Impinge cuticulele cu o ustensila speciala, apoi ofera-le unghiilor tale o forma placuta. Poti folosi in acest sens o freza unghii, necesara si la pasul urmator: pileste usor suprafata unghiilor fie cu freza de unghii, fie cu pila clasica.

noliashop

  • Aplica straturile in ordine

Dupa ce ai indepartat praful de pe unghii, rezultat de pe urma procesului de pilire, aplica Primer-ul si lasa-l 2 minute sa se usuce. Atentie! Nu introduce inca unghiile in lampa UV.

Dupa ce acest strat s-a uscat perfect, aplica Base Coat-ul cu atentie, fara sa atingi cuticulele si introdu mana sub lampa cu UV timp de 2 minute.

Urmeaza cel mai interesant pas si anume aplicarea ojei semipermanente. Aici tu alegi nuanta, dar si felul in care aplici oja. Te poti juca dupa bunul plac: poti trasa o linie pe unghie pentru a o colora in doua culori diferite si asa mai departe. Trebuie doar sa fii creativa!

Dupa ce ai aplicat oja, nu uita sa introduci unghiile in lampa UV, tot timp de 2 minute.

Eu iti recomand sa mai aplici inca un strat de oja semipermanenta si sa o polimerizezi din nou sub lampa. De ce? Ei bine, asa obtii o manichiura cu nuante mult mai intense.

Ultimul pas este cel de aplicare a Top Coat-ului. Acest produs va actiona ca un lac puternic – va oferi protectie sporita, dar si stralucire pentru mult timp.

Bineinteles, inainte de a aplica Top Coat-ul te poti juca din nou pe suprafata unghiei. Poti aplica sclipici, pietricele stralucitoare si nu numai.

Pe noliashop.ro gasesti toate produsele pe care le-am amintit anterior, de la oje semipermanente si pana la ustensile, freze unghii, lampi UV si asa mai departe.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.