Noutati de vara atat pentru femei cat si pentru barbati de la Farmasi

Farmasi este unul din cele mai cunoscute brand-uri din tara noastra in materie de produse de make-up si ingrijire. Pe langa posibilitatea de a comanda online produsele lor, in cazul in care ne dorim o activitate/ afacere, putem deveni reprezentanti Farmasi. In acest fel putem face ceea ce ne place dar si castigand ceva banuti in plus in pusculita. Produsele lor sunt extrem de calitative si preturile accesibile astfel incat o data ce ai luat cunostinta cu produsele lor, greu te mai desparti de ele.

Eu am un top preferat de produse de la ei. Insa, orice alt produs incerc, parca devine preferat si intra imediat in trusa de machiaj. Vara acesta, Farmasi ne-a rasfatat cu noi lansari, atat pentru doamne cat si pentru barbati. Am incercat cateva produse noi, atat eu cat si sotul meu, asa ca astazi o sa impartasim impresii.

noutati farmasi

Noutati de vara atat pentru femei cat si pentru barbati de la Farmasi

Din categoria noutatilor pentru femei, am testat paleta Peach Bite dar spray-ul de corp Crush, 2 produse perfecte pentru vara si nu numai.

farmasi

Paleta Peach Bite

Acesta este o paleta multifunctionala, alcatuita din blush, iluminator si contur. Paleta este micuta, cu un design feminin, simplu, ideala pentru a fi folosita in machiajele de zi cu zi sau mai sofisticate. Nuantele piersicii sunt potrivite sezonului estival si transforma machiajul simplu intr-unul seducator.

Spray de corp Crush

Imi place la nebunie acest spray de corp. Are o aroma de pepene dulce si prune si miroase senzational! Il aplic ori de cate ori simt nevoia de o aroma placuta, dulceaga. Mirosul nu persista extrem de mult pe piele insa il reaplic ori de cate ori imi doresc. Hainele pastreaza aroma sa inconfundabila mai mult timp. E un must!

Gama Sheild Man

Din gama Shield Man, sotul meu s-a bucurat de 3 produse necesare in rutina oricarui barbat.

shield man

Shield Man crema pentru fata si ochi. Crema acesta o sa fie daruita altcuiva caci mie imi este greu sa il conving pe sotul meu sa foloseasca produse pentru ten exceptandu-le pe cele dupa barbierit. Nu intelege rolul atator produse pe care noi le folosim zilnic. Ehhh, pierderea lui! Crema pentru fata si ochi din gama Shield Man are o formula cu Amino Acid Complex ce sustine aspectul energetic al pielii. Previne in timp oboseala acumulata in jurul ochilor.

Shield Man sampon cu aminoacizi. Acesta este un produs pe care l-a folosit si care i-a placut tare mult. Curata bine paraul, face spuma si il lasa moale si stralucitor. Este potrivit pentru toate tipurile de par.

Shield Man ceara pentru par cu aminoacizi. Aceasta ceara este potrivita pentru barbatii ce isi aranjeaza aparul dar intr-un stil natural cu aspect mat. Are o textura cremoasa si usoara si nu incarca parul.

Din gama Shield Man mai fac parte si spuma de ras cu aminoacizi, lotiune dupa ras cu aminoacizi, ulei pentru barba si mustata, sapun pentru fata si corp. 

 

Acesta au fost noutatile testate in vara aceasta de la Farmasi. Produse de calitate excelenta cu preturi foarte accesibile. In colectia mea detin o sumedenie de produse de ale lor si cu siguranta nu ma voi opri aici. 

 

Totodata vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca Farmasi este un brand care a adus in prim plan ideea de femeie antreprenor, ideea de independenta financiara. Farmasi nu este doar despre produse, ci despre faptul ca femeia e puternica, independenta si poate face ceea ce isi propune pentru a-si indeplini visele. fiecare dintre noi poate deveni o femeie de afeceri. Daca va doriti sa intrati in lumea afacerilor, tot ce trebuie sa faceti este sa va creati un cont pe acest link si solicita pachetul de Bun-venit, pachet ce se bucura de o uriasa reducere. Produsele sunt prezente pe www.farmasi.ro si daca nu aveti inca un cont va puteti inregistra. Veti beneficia automat de o reducere de 25% a produsele Farmasi si 30% la produsele C. Tuna si Mr. Wipes. Se poate alege plata la livrare sau cu cardul. Taxa de livrare este 12,99 lei iar la comenzi de peste 199 lei transportul e gratuit.

Voi ati incercat produsele Farmasi? Ati vrea sa deveniti reprezentanti si sa aveti propriul vostru venit?

 

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

8 Comments

  1. Am încercat și eu câte ceva de la ei ,dar mi-au plăcut ! Au produse bune și prețul este accesibil ! Aș vrea să încerc spray-ul de corp .

  2. Am multe produse de la ei. Imi plac foarte mult! Chiar am incercat de toate din toate gamele lor. O sa incerc si sprayul. Mulțumim pentru recomandare!!!❤❤❤❤

  3. Cred ca sunt tare faine produsele de la Farmasi!Nu am incercat decat cateva si mi.au placut!Am vazut ca nu sunt foarte scumpe si daca ne place ceva putem sa ne permitem sa le cumparam!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.