Cum combati durerile de spate cauzate de munca la birou – vei iubi fotoliul de masaj de la Masatto, Atlas!

Durerile de spate sunt printre cele mai comune se pare. Au sute de motive pentru care sunt declansate si toate sansele sa devina cronice. In unele cazuri, durerile de spate sunt amplificate si de alte obiceiuri – postura incorecta la birou este un scenariu destul de comun pentru toata lumea.

Cum tratezi durerile de spate? Cu masaje. Iar terapia eficienta poate fi cea oferita de fotoliile special create in acest sens. Atlas by Masatto spre exemplu este unul din motivele pentru care vei slavi acest brand, vei aprecia tehnologia moderna ce poate fi pusa in slujba ta, la indemana ta, gratie inovatiilor si a ceea ce Masatto a creat.

masatto

Atlas poate ameliora durerile de spate

Atunci cand durerile de spate intervin, orice lucru banal si simplu devine o mare provocare. Masajele realizate regulat pot ajuta la imbunatatirea acestei situatii. Pe langa detensionarea muschilor, masajele stimuleaza si producerea de endorfine, ce au efect de sedativ natural. Iar un fotoliu masaj Atlas va fi perfect pentru aceasta misiune!

Senzatia de intepenire – este la fel de frecventa, mai ales in randul celor cu dureri cronice de spate. Adesea spun ca durerea se lasa in umar sau picior, daca de vina este nervul sciatic. Urmate in mod regulat, masajele pot aduce o ameliorare de stare, imbunatatind mobilitatea.

Spasmele musculare – spasmele sau crampele musculare pot fi extrem de dureroase. Acestea apar pe neasteptate si aduc totodata frustrarea de a nu putea face ceva imediat pentru a scapa de durere. Miscarile de stretching si masajul usor pot reduce durerea. Masajele realizate cu regularitate au sanse de a preveni pe viitor aparitia acestor situatii.

Reduce tensiunea corelata cu durerile de cap – orice muschi si nerv din corp este interconectat intr-un fel. O durere de cap este rezultatul muschilor cervicali incordati. De aici si oboseala ochilor si greutatea cu care va concentrati chiar si pentru task-uri banale. Masajele pot stimula circulatia sangelui astfel incat sa fie imbunatatita toata starea generala.

Cum? In aparenta este un fotoliu elegant, cu o textura placuta, in care te asezi comod si te cufunzi in stratul sau moale. Atlas include 6 role ce vor masa profund si eficient. Efectiv va scana corpul si se va mula pe trupul tau, masand acolo unde trebuie, cat si cum il setezi tu sa o faca. Amplifica efectele benefice datorita caldurii. Maseaza inclusiv talpile si stimuleaza reflexoterapeutic.

Investeste in ceea ce va insemna zen-ul tau de zi cu zi. Afla mai multe despre terapia masajelor, despre Atlas in mod special, din cadrul paginii oficiale, masatto.ro. Poti solicita ajutor, informatii, poti cere testarea lui in showroom in Bucuresti – strada Erou Iancu Nicolae 97. Detalii aici: +40 756 478 789.

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.