Florarie online de poveste

Erau colegi de birou si au devenit mai mult de-atat fiindca el i-a comandat flori incognito de la cea mai aprovizionata florarie online.

Ii sorbea vorbele din gura si de la ea a auzit el ca exista trandafiri albastri, negri si verzi, orhidee de nuanta coniacului bun si toate florile rare, parfumate si frumoase-frumoase. Ochii lui erau atrasi de buzele ei senzuale, de miscarile ei gratioase, de felul ei de a fi.

Mai intai i s-a parut un joc sa intre si sa priveasca buchete de trandafiri asezate ordonat pe site.

Buchetele erau lucrate artistic, accesoriile fine si a inteles ca daca ii va darui vreodata flori, de aici le va comanda.

Apoi i-au atras atentia trandafiri criogenati asezati in cupole de sticla, mai ales ca a auzit ca isi pastreaza aspectul 10 ani. „10 ani de relatie ar fi un noroc, apoi 15, apoi 20 si in sfarsit batrani impreuna…Dar ea tot frumoasa va fi!”

Asa si-o imagina el, poate mult mai frumoasa cu parul alb ca neaua, cu tenul neted, cu silueta de invidiat si ochii verzi-scanteietori.

Serviciul de livrare flori Bucuresti i-a adus primul sarut al ei

In orele libere, in pauze, ei doi nu vorbeau despre vreme ca englezii, dar nici despre viata lor personala, fiindca auzisera ca nu este bine sa ai o relatie la locul de munca. Ea, inchidea usor ochii frumosi, isi dadea capul pe spate sa ii salte coama roscata si bogata si ii vorbea ore intregi despre flori si tablouri.

Vorbea frumos ca din carti, de aceea el ar fi vrut-o mama copiilor lui.

„Domnule, eu ma pricep la cifre si la chimie, iar ea le-ar face niste compuneri de nota 10!”

Intr-o zi i-a vorbt 15 minute despre unul dintre buchetele autumnale pe care le-a primit vecina ei prin curier si asa a plasat si el prima comanda flori online Bucuresti.

Buchetul de flori parea un buchet al dragostei. Erau in el trandafiri rosii, galbeni, portocalii, crini galbeni si crizanteme multicolore, erau frunze si boabe rosii. Semana cu toamna la fel era de colorat si de bogat.

I s-a parut ca buchetul acela corespundea in totalitate descrierilor ei si l-a comandat. A comandat florile telefonic.

-Ce doriti sa scriem pe felicitare? Ce mesaj transmiteti domnisoarei?

Intrebarile l-au blocat. Oare ce ar fi putut sa scrie? Ca doreste sa stea cat mai mult cu ea si zilele in care sunt obligati sa lucreze peste program reprezinta o binecuvantare pentru el? Erau atat de multe cuvinte nerostite, dar nu avea curajul. Un gest, putea fi insa salvator.

Florarie online, pretext pentru un sarut pe obraz

florarie online

Dupa ce a comandat doua buchete de acelasi fel, el a incercat sa isi scuze tulburarea:

-Ii voi trimite unul acasa si pe celalalt doresc sa il primeasca la birou.

De dimineata ea l-a privit lung. El se imbracase foarte elegant si privirile ei il emotionau:

-Tu ii trimiti flori iubitei tale, l-a intrebat direct?

-Poate ca ii voi trimite, fiindca vezi tu, eu…

A vrut sa ii spuna ca nu are iubita, dar atunci a sunat telefonul ei.

Pe masura ce se contura dialogul dintre ea si curier, el se inrosea ca un copil prins cu minciuna. A iesit radioasa din birou si s-a intors cu buchetul de vis. L-a scos din ambalaj, l-a pus in vaza de pe biroul ei, in care a turnat apa din sticla personala, apoi a venit catre el si l-a sarutat pe obraz.

-Este exact buchetul descris de mine ieri. Poate ca nu l-ai trimis tu, dar mie imi place sa cred ca te-ai gandit la tot ce ti-am spus si ca ai dorit sa ma surprinzi. Nu vrei sa alergam maine dimineata impreuna in parc?

Ne-am intalnit in afara biroului si ea mi-a multumit si pentru buchetul de acasa. Undeva, pe ambalaj, cineva notase initialele mele cu pixul.

Trebuie sa fi fost foarte istet, fiindca ea si-a dat seama cine i-a trimis florile.

Sotia mea primeste regulat flori la domiciliu

Am comandat zeci de buchete de flori frumoase pana mi-a devenit sotie, fiindca ma bucuram si eu de prezenta lor de cand ne mutaseram impreuna. Ea m-a invatat sa iubesc florile si imi pare rau de timpul pierdut, in care treceam nepasator pe langa ele.

In prezent, sotia mea primeste regulat flori la domiciliu, iar specialistii de la floraria online imi spun in gluma ca ar fi bine sa imi fac abonament la ei.

Viitorul cu buchete comandate de la acesta florarie online care ne-a unit este asigurat, mai ales ca peste doua luni vom avea o fetita.

Ea ii va face compunerile, eu exercitiile la matematica si problemele la chimie si impreuna vom privi florile si le vom sorbi parfumul.

Daruiti buchete de flori si sufletele se vor umple de bucurie! Fie ca generozitatea sa infloreasca asemenea florilor nobile si sa raspandeasca in jur parfumul ei inegalabil!

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.