Curatenia tine Covidul departe de tine

Analizand toate informatiile medicale, ajungem la concluzia ca noul virus nu rezista in mediile curate, de aceea se impune sa pastram curatenia in casa si in vecinatatea acesteia.

Praful trebuie sters, covoarele scuturate, parchetul dezinfectat, grupurile sanitare igienizate si ele.

De unde aceasta teorie? De la sfaturile medicilor de a ne proteja prin purtarea mastii, prin spalarea repetata a mainilor si prin dezinfectare.

Situatia unei gospodine de la oras nu este deloc roz, dar ea are la dispozitie serviciile unei firme  de top ce ofera servicii de curatenie la domiciliu.

Dupa ce se intoarce de la serviciu, ea isi ia copiii de la scoala sau de la gradinita, in drum spre casa face cumparaturile, apoi pregateste mancarea. Sigur ca face curat la suprafata, dar nu mai are energie sa scuture, sa stearga praful din locurile greu accesibile, sa igienizeze grupul sanitar sau cada, fiindca pica de oboseala.

Gospodinele din Bucuresti sunt insa ajutate de salariatii firmei Helppy.ro care sosesc la domiciliu si fac curat in tot apartamentul. Ei actioneaza in echipa si au la dispozitie cele mai performante echipamente si cele mai eficiente consumabile.

In timp ce tu faci mancare la bucatarie, ei se ocupa de curatenia din casa ta, incepand cu holul de la intrare, cu sufrageria, baia, debaraua, dormitoarele si balconul.

Firma de curatenie prezentata mai sus completeaza serviciile de curatenie cu urmatoarele activitati:

Amenajarea unei gradini pentru cei care stau la casa si curatenia din curte. Degeaba avem curat in casa, daca aleea este plina de praf si de frunze. Simultan cu murdaria de pe pantofi aducem in casa si virusi si bacterii.

Zugravit. Stiti care este marele avantaj, daca angajati firma Helpyy.ro sa zugraveasca? Vor fi zugravii care vor face si curatenie dupa ei.

-Montarea rafturilor, a electrocasnicelor noi si a pieselor de mobilier.

Reparatii. Pe langa usile si ferestrele care nu se inchid, ei stiu sa desfunde canalizari si toalete, inlocuind mesterii neseriosi care executa lucrarea de mantuiala si cu intarziere.

Ca si in cazul zugraviturlui, vestea bune este ca acesti specialisti in curatenie fac ordine dupa ei.

Datorita organizarii ireprosabile, a harniciei si priceperii si echipamentelor, cat tu vezi un film in oras alaturi de cei dragi, ei iti fac ordine in casa.

Este minunat sa lasi o dezordine de nedescris, sa stii ca zugravitul s-a terminat si sa iesi la un film, la o plimbare in parc sau la restaurant si la intoarcere sa gasesti casa curata ca o farmacie!

Toate acestea sunt reale acum, nu mai tin de domeniul fantasticului, iar pretul nu este mare. Incearca sa ai prima experienta de acest fel si vei vedea cat de repede devii dependenta!

Tocmai ti-ai renovat casa si te cuprinde melancolia printre gramezile de moloz si cutiile goale de carton?

Te-ai gandit sa iei legatura cu operatorii de curatenie de la  Helppy si sa ii lasi in casa si sa revii dupa 5-8 ore?

Ti se va parea ca ai intrat in alta casa. Omul trebuie sa aiba grija de el singur si sa profite de toate oportunitatile sa isi mentina sanatatea, sa isi lungeasca viata si sa isi sporeasca gradul de confort in care traieste.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.