De ce e importanta o masuta de copii si pe care o achizitionam copilului nostru?

Anul acesta Stefan a inceput primul lui an de gradinita. Desi este un an scolar diferit de anii precedenti, imi doresc sa mearga cu drag dar si sa isi desfasoare cu atentie activitatile acasa. Tinand cont ca in unitatea de invatamant la care el merge, gradinita se desfasoara in sistem hibrid ( o saptamana online, o saptamana in clasa ) am avut grija ca in saptamana in care sta acasa sa isi faca temele cu interes. De aceea, am achizitionat una din cele mai frumoase masute de copii de pe Allmati.ro.

masuta copii

De ce e importanta o masuta de copii si pe care o achizitionam?

Biroul copilului este foarte important intrucat acela este locul in care isi va petrece timpul facandu-si temele, studiind sau pur si simplu citind. De aceea e important sa ii alegem un birou care sa ii ofere comoditate dar si sa il atraga din punct de vedere al aspectului.

Ei bine, stim cu totii ca cei mici sunt atrasi de desene animate si pentru a reusi sa le captam atentia, masutele si scaunele pentru scoala ar trebui sa fie vesele, colorate si cu personaje animate. Totusi, mai sunt si alte aspecte de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un birou pentru copii. Cum ar fi faptul ca biroul trebuie sa aiba dimensiunile, dotarile si forma potrivita varstei copilului.

Faptul ca cel mic va petrece timp destul la biroul ales, decizia de a alege un model potrivit este si mai importanta. Nu recomand sa va indreptati atentia catre masutele de copii mai ieftine ci sa analizati ci atentie raportul calitate-pret si sa verificati specificatiile fiecarui model in parte.

Inca un aspect pe care trebuie sa il luam in seama este acela ca masuta aleasa sa ne ofere posibilitatea sa ii reglam inaltimea cu usurinta. Inaltimea unui astfel de irou trebuie reglata o data sau de doua ori pe an in functie de inaltimea copilului.

De ce am ales masuta de copii de pe Allmati.ro pentru cel mic

Stiam ca Stefan, ca orice copil de 4 anisori, e atras de culori si desene animate. Asa ca am ales impreuna cu el, din multitudinea de modele disponibile pe site, pe cea care i-a placut cel mai mult. A asteptat cu nerabdare coletul care in cateva zile de la expediere a si ajuns in posesia noastra. Biroul pentru copii trebuie asamblat, caci el vine in piese separate. Asa ca cel mic si-a facut de lucru cu tatal sau cateva ore pentru a-si realiza modelul de masuta ales. Eiii, nu va puteti imagina entuziasmul sau atunci cand masuta prindea contur.

Pe langa aspectul sau deosebit, vesel si colorat, am ales sa achziitionez aceasta masuta de pe Allmati.ro fiindca raportul calitate-pret mi s-a parut excelent. Masuta are inclusa in pretul sau si scaunul, ceea ce mi se pare super. De asemenea, masuta prezinta si o numaratoare dar si ceas. E un model de mobilier copii care se integreaza de minune in camera copiilor asa ca am facut o alegere potrivita nevoilor noastre.

birou copii

mobilier copii

Daca si voi cautati o masuta pentru copii, recomand cu incredere Allmati.ro pentru ca veti gasi cu siguranta ceva potrivit nevoilor si bugetului vostru.

Copii vostri au o astfel de masuta? Unde isi desfasoara ei activitatile scolare?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

8 Comments

  1. Nu avem așa o măsuță ,dar este foarte frumoasă și -mi place mult cum arată ! La așa o masuță îți vine să lucrezi cu drag toată ziua !

  2. Si noi avem una asemănătoare, copii sunt foarte încantati, facem multe activități, ne jucăm, scriem.

  3. Ce imi place biroul pe care si l-a ales Stefan!Cu siguranta ii place foarte mult sa stea la el si sa isi desfasoare activitatile!

  4. Este foarte frumoasă. Pitica mea este mică. Cand o sa se duca la gradi o sa ii cumpăr si ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.