Poarta rochiile lungi din colectia eshop-ului Ramona Badescu la fiecare ocazie speciala

Ocaziile speciale cer intotdeauna tinute adecvate, elegante si deosebite. In special noi, femeile, suntem cele ce ne dam un mai mare interes in ceea ce priveste tinuta pe care urmeaza sa o purtam in cadrul evenimentelor.
Gusturile nu se discuta, fiecare femeie in parte are un alt tip de personalitate, un alt stil de a se imbraca. Insa, pentru ocaziile speciale avem la indemana o piesa ce nu se va demoda niciodata – rochia lunga.

Indiferent de silueta pe care o avem, piata ne ofera o multime de modele de rochii lungi, avand croiuri diferite, intr-o paleta larga de nuante. Este imposibil sa nu gasim ceva care sa ni se potriveasca.

Rochii lungi mulate, cu un croi tip A, rochii largi – avem la dispozitie atatea variante! Dorim sa ascundem anumite zone ale corpului de care nu suntem multumite? Atunci optam pentru un croi mai lejer in acea zona, ce pune accentul pe o alta parte a corpului. Avem un corp bine lucrat? Rochiile mulate sunt ideale in aceasta situatie. Si exemplele pot continua in acest sens.

ramona badescu

rochii lungi

rochii ramona badescu

Rochii pentru orice ocazie in eshop-ul Ramona Badescu

Dupa cum spuneam anterior, magazinele de articole fashion vin cu fel si fel de propuneri de rochii lungi, ideale pentru evenimentele speciale din viata noastra.
Eshop-ul Ramona Badescu se remarca printre magazinele de profil prin articolele sale in ton cu ultimele tendinte in materie de fashion, prin materialele calitative folosite la confectionarea acestora si prin multimea de modele si croiuri, ideale pentru orice silueta.

Descopera colectia de rochii lungi de pe ramonabadescu.ro!

Nicicand nu a fost mai simplu sa gasim atat de multe rochii lungi deosebit de frumoase. Eshop-ul Ramona Badescu ne intampina cu o intreaga colectie, menita sa satisfaca atat gusturile simple, cat si pe cele mai pretentioase. Sa vedem in continuare cateva modele recomandate!

Rochia Ina Silky-este o rochie deosebit de feminina si diafana, confectionata dintr-un material matasos, lucios, ce confera femeii o eleganta aparte. Se potriveste de minune oricarui tip de silueta tocmai datorita croiului extrem de lejer. Talia este definita cu ajutorul elasticului, iar spatele rochiei este decupat total. Rochia Ina Silky este disponibila in 7 nuante diferite si poate fi purtata la orice eveniment.

Rochia Simina – reprezinta varianta ideala pentru femeile cu un corp cu forme bine definite, lucrate. Este o rochie tip sirena, cu un umar gol, iar celalalt prevazut cu violane mari ce continua de jur imprejurul pieptului. Rochia Simina este perfecta pentru femeile indraznete, ce doresc sa epateze prin eleganta, bun gust si senzualitate totodata.

Descopera si celelalte modele de rochii lungi pe care eshop-ul Ramona Badescu le propune, accesand site-ul oficial ramonabadescu.ro.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.