Shapewear bodysuits- an effecient solution to hide a few centimeters

RO

Consider ca o femeie poate arata bine indiferent de kilogramele pe care le are. E important ca noi sa purtam tinute care ne avantajeaza si in care e simtim bine. Fie ca alegem o pereche de pantaloni, o fusta, o rochie sau orice altceva, trebuie sa tinem cont de stilul nostru si ni neaparat ce ne induce societatea ca ar trebui sa purtam. Pe langa tinuta aleasa, o atitudine pozitiva si increzatoare ne va pune si mai bine in evidenta toate atuurile pe care noi le avem.

E adevarat, ca e usor de zis ca toata lumea poate purta orice isi doreste, desi de cele mai multe ori fetele ce nu au neaparat o silueta ca de viespe intampina dificultati atunci cand isi aleg hainele. Optand frecvent pentru haine largi care parca ne fac sa aratam mai plinute de car suntem. Dar este o solutie super la indemana, care ne poate da increderea de care avem nevoie, reusind sa ascundem cativa centimentri din zona burtii sau a soldurilor. Solutia o reprezinta lenjeria modelatoare.

Lenjeria modelatoare- o solutie eficienta pentru a ascunde cativa centimentri

Lenjeria modelatoare nu este deloc costisitoare și de cele mai multe ori ne poate oferi increderea de care avem nevoie. Mai ales cand vrem să purtam o rochie mulată dar cei cativa centimetri in plus din zona burții ne dau dureri de cap. Desigur, putem opta ai pentru pantaloni scurti modelatori pentru a arata de invidiat atunci cand purtam o pereche de pantaloni mulati.

Avantajele folosirii unei lenjerii modelatoare:

 • este accesibila ca pret;
 • se imbraca usor si nu ofera deranjeaza la purtare;
 • se modeleaza dupa forme, ascunzand optic cativa centimetri;
 • se gasesc si in variante doar pentru abdomen precum si sub forma de pantaloni scurti;
 • poate fi purtata atat la rochii mulate cat si la panatoni sau orice alta tinuta in care vrem sa aratam bine;
 • ne ajuta sa obtinem vizual silueta dorita.

Astfel de lenjerii modelatoare se gasesc pe FeelinGirl caci au reduceri super bune de Black Friday si au o gama variata de astfel de produse.

Voi ati purta astfel de lenjerii modelatoare?

EN

I believe that a woman can look good no matter how many kilograms she has. It is important that we wear outfits on our style and in which we feel good. Whether we choose a pair of pants, a skirt, a dress or anything else, we must take into account our style and not necessarily what society induces us that we should wear. Besides the chosen outfit, a positive and confident attitude will not highlight even better all the strengths we have.

It is true that it is easy to say that everyone can wear whatever they want, although most of the time girls who do not necessarily have a wasp-like silhoutte encounter difficulties when choosing their clothes. Frequently opting for loose clothes that seem to make us look fuller than we are. But it is a super handy solution, which can give us the confidence we need, managing to hide a few centimeters from the belly or hips. The solution can be shapewear bodysuit.

shapewear bodysuit

Shapewear bodysuits- an efficient solution to hide a few centimeters

Modeling underwear is not expensive at all and most of the time it can give us the confidence we need. Especially when we want to wear a molded dress but the few extra centimeters in the belly area give us headaches. Of course, we can also opt for waist trainer shorts to look enviable when wearing a pair of molded pants.

feelingirl

Advantages to wear shapewear bodysuits

 • is affordable;
 • it is easy to dress and does not bother to wear;
 • it is shaped by shapes, optically hiding a few centimeters;
 • they are also found in variants only for the abdomen as well as in the form of shorts;
 • it can be worn both in molded dresses and in panatoni or any other outfit in which we want to look good;
 • it helps us to visually obtain the desired silhouette.

We can find shapewear bodysuits on FeelinGirl best black friday sales 2020 at very good prices and in many options, to choose the best products for our needs.

You wear this type of underwear?

 • 
  
Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

9 Comments

 1. Nu am purtat niciodata ca sunt slaba si nu a fost cazul,dar pe viitor nu se stie poate chiar am sa port.Multumesc pt recomandare!

 2. Nu am purtat decât centura modelatoare la 3 luni dupa ce am nascut.
  Nu a avut niciun efect , în reclama zicea ca ma scapa în câteva luni de burtă.
  După un an de purtat am renunțat la ea!

 3. Eu am purtat de multe ori pentru ca am burta din pacate si nu reusesc sa o dau jos!Am purtat si m-am simtit foarte bine cand am vazut ca te ajuta sa ascunzi burtica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.