Toamna acesta vine cu produse si branduri noi pe Notino

Toamna asta am fost putin mai cumpatata in ceea ce priveste achizitiile de produse de care nu am neaparata nevoie. In schimb, rasfoiesc cu mare drag site-urile online in cautarea nor produse noi pe care nu le am in colectie si pe care mi le doresc, folosindu-le in mod obisnuit. Tentatia cea mai mare vine, ca de obicei, de la Notino. De fiecare data cand intru pe site gasesc produse super faine, iar in perioada asta au adus si noutati si branduri noi pe site, astfel incat e destul de greu sa rezist tentatiei. Unde mai pui ca au si oferte mega tentante!

Toamna vine cu produse si branduri noi pe Notino

Produsele pe care eu le folosesc in mod constant si fara de care nu ies din casa sunt parfumul si rujul. E adevarat ca am o colectie generoasa din fiecare, insa noutatile ma atrag ca un magnet. Asa ca zilele astea cautand pe Notino niste produse noi, mi-au atras atentia cateva noutati pe care mi le doresc.

Parfum Lancôme

In colectia mea am un singur parfum de la Lancôme care imi place la nebunie! E un parfum floral pe care l-am tot folosit. Acum imi doresc noul parfum Lancôme Idôle L’Intense noutatea anului 2020 de la ei.  Acesta este o interpretare mai intensa a parfumului Lancôme Idôle lansat in 2019. Notele parfumului ma captiveaza si cu siguranta ma va cuceri.

Note de varf: portocala amara, mandarina salbatica;

Note inima: trandafir;

Note de baza: Akigalawood, lemn de santal.

Parfumul  Lancôme Idôle L’Intense este creat pentru femeile puternice care sunt gata sa cucereasca lumea si nu se tem sa aiba vise marete si sa isi puna foloseasca toata puterea pentru a le atinge.

notino

Ruj Bobbi Brown

Despre brandul Bobbi Brown am tot auzit de-a lungul timpului si am citit despre cat de calitative sunt produsele, insa pana acum nu am avut pe wishlist un produs de care sa am neaparata nevoie. Insa acum, avand o colectie majoritara de rujuri mate imi doresc un produs hidratant, potrivit in sezonul acesta si nu numai. Asa a ajuns in cosul meu de cumparaturi un Bobbi Brown ruj ce este disponibil in 2 nuante feminine, potrivite stilului meu. Rujul este unu hidratant si pe langa culoarea sa feminina, dupa aplicare promite ca buzele sa arate mai voluminos si sa fie mai hidratate. Abia astept sa il incerc!

bobbi brown ruj

Nu sunt multe dorinte insa putin si bun! Ma voi bucura in aceasta toamna de ambele produse si imi vor oferi increderea de care am nevoie. 

Voi ce noutati va doriti de pe site?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. M-am uitat și eu zilele astea cam mult pe Notino la acest parfum ,am avut o mostră și mi-a plăcut mult ,dar mi sa părut cam scjmp pentru bugetul meu și am renunțat la el .Îmi plac alegerile tale pe care le-ai făcut .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.