Cadouri sportive pentru intreaga familie de pe Decathlon

Luna Decembrie se apropie cu pasi repezi. Cred ca e cea mai asteptata luna si perioada din an, caci acum ii putem surprinde pe cei dragi cu o multime de cadouri dragute. Si e atat de frumos sa intri in atmosfera festiva si sa le vezi zambetele largi ale celor dragi… Abia astept!

Si pentru ca intreaga familie merita rasfatata, anul acesta imi caut cadourile pe site-ul celor de la Decathlon. Cel mai apropiat magazin Decathlon e la destui kilometri de mine si in perioada asta evit sa ies extrem de des, asa ca sesiunea de shopping pentru cadourile de Craciun o voi face online. Decathlon este unul din magazinele sport care familiei nostre ii place la nebunie si fiecare membru al familiei are in garderoba produse de ale lor.

Cadouri sportive pentru intreaga familie de pe Decathlon

Bineinteles ca prima data am intrat sa caut cadouri pentru copii, caci cei mici sunt cei mai incantati in perioada aceasta. Stefan e mega atras de biciclete, trotinete si ii place la nebunie joaca pe afara indiferent de sezon. Si fiindca, bicicleta cu pedale are, bicicleta fara pedale are, trotineta la fel, din colectia lui lipseste un skateboard. Asa ca Mosul va veni anul acesta cu un skateboard pentru copii ideal pentru copiii incepatori, ca el. Deja imi imaginez ce entuziasmat va fi. Bineinteles, pe langa skateboard va primi si ceva haine numai bune de purtat in sezonul rece, sa fie echipa completa.

decathlon

Ca sa nu fie nimeni suparat ii caut sotului meu cateva cadouri pentru barbati care ii vor fi tare utile si folositoare in perioada urmatoare. Lui ii plac la nebunie hainele si incaltamintea de pe Decathlon asa ca stiu ce o sa ii placa. Asa ca sub brad il vor astepta o pereche de ghete calduroase impermeabile dar si o geaca matlasata.

ghete decathlon

Si fiindca stiu de ce am nevoie am sa imi fac singura un cadou util si folositor. Acesta este format dintr-un hanorac super calduros dar si o vesta pentru zilele friguroase. Stiu ca hainele de pe Decathlon se aseaza perfect asa ca nu am niciun dubiu ca ne vor veni perfect toate produsele.

Gata, stiu ce cadouri ne aduce Mosul anul acesta. Ne vom bucura din plin de codouri sportive dar utile si necesare fiecaruia dintre noi.

Voi cu ce ii suprindeti pe cei dragi?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Chiar o să intru să mă uit si eu pe Decathlon ,am mai auzit că au produse bune și la prețuri accesibile .Trebuie să ne pregătim din timp pentru cadourile oferite celor dragi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.