Incaltaminte pentru toate stilurile, la preturi accesibile de pe Modlet.ro

Daca in urma cu ceva timp as fi putut spune ca gentile sunt slabiciunea mea, in ultima perioada incaltamintea este punctul meu slab si ori de cate ori vad ceva fain, nu ma pot abtine sa nu cumpar. Asa s-a intamplat si cu cele mai recente achizitii ale mele in materie de incaltaminte de pe Modlet.ro. Site-ul il stiu de ceva timp insa am vazut niste perechi faine de incaltari, la preturi foarte, foarte bune, asa ca: vazut-placut-cumparat!  Comanda a ajuns super rapid si produsele sunt exact ca pe site.

modlet

Incaltaminte pentru toate stilurile, la preturi accesibile de pe Modlet.ro

Da, Modlet.ro este un magazin online de incaltaminte ce poate satisface si cele mai pretentioase persoane. Pe site gasim o gama variata de incaltaminte atat pentru femei, cat si pentru barbati cat si pentru orice sezon. Au chiar si incaltaminte din piele naturala si unde mai pui si faptul ca au reduceri periodic. Ba chiar, in perioada aceasta au lichidare de stoc la o multime de produse. Astfel le gasim si reduse cu pana la 87%.

Ce mi-am achizitionat in ultima comanda Modlet

Eu am ales 2 produse care mi-au placut extrem de mult inca de la prima vedere. Totusi, am rasfoit cu interes site-ul zeci de minute pentru a vedea ce sa adaug in cos si trebuie sa recunosc ca alegerea a fost destul de grea intrucat pe site am gasit o groaza de produse pe stilul meu. Am optat pentru o pereche de ghete dar si o pereche de adidasi.

Ghetele m-au cucerit prin culoarea lor. Desi mai aveau si alte culori disponibile pe site, acest verde mi-a placut la nebunie. Modelul ghetelor e super versatil, astfel pot fi purtate atat la tinute cu pantaloni cat si la tinute cu fuste sau rochii. Imi place faptul ca design-ul lor contine si sireturile din fata dar au si fermoar lateral pentru a le incalta mai rapid. Un aspect care le-a oferit inca un plus e talpa mai inalta iar supriza a fost faptul ca sunt imblanite pe interior. Astfel, le pot purta fara griji si iarna.

ghete modlet

modlet.ro

Adidasii i-am gasit la o super reducere, doar 40 lei au fost si ma bucur din plin de ei. Au un design foarte feminin si merg de minune in tinutele sport sau casual. Sunt super comozi iar culoarea imi place la nebunie!

adidasi modlet.ro

Daca intrati si voi pe Modlet.ro sa stiti ca am si un cod de 10% reducere la orice comanda: criss10. Asa ca va doresc spor la shopping, caci odata intrati pe site, greu sa iesi fara sa iti iei ceva!

Voi stiati de Modlet? Ce pereche va place mai mult din cele doua?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Ambele sunt foarte frumoase ,dar ghetele îmi plac mult de tot și culoarea este tare drăguță ! Să le porti cu plăcere draga mea !

  2. Sunt la fel de frumoase ambele.Sunt fan încălțăminte comodă și așa par ambele perechi.Sa le porți sănătoasă!

  3. Ce mult imi plac ghetele care le-ai ales!Eu de obicei am incaltaminte doar maro sau neagra dar acum vazand culoarea aceasta imi place foarte mult si mi-as dori o astfel de culoare la incsltaminte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.