Outfit de toamna -jacheta din jeans cu perle de pe Lightinthebox

La inceputul lunii octombrie a sosit prima mea comanda de pe Lightinthebox. Site-ul imi era necunoscut pana in acel moment si recunosc ca am avut ceva indoieli referitor la calitatea produselor. Dar, in momentul cand am primit comanda si am deschis coletul orice urma de indoiala a fost spulberata. Cele doua produse alese aratau impecabil, exact ca in pozele de pe site si calitatea lor e excelenta. Am ales de pe site o rochie dar si o jacheta din jeans cu perle.

Outfit de toamna -jacheta din jeans cu perle de pe Lightinthebox

Desi comanda a continut 2 produse, de departe produsul meu favorit a fost jacheta din jeans. Imi plac mult gecile din jeans si aceasta a fost prima mea oprire pe site. A fost destul de dificil sa imi aleg o jacheta in stilul acesta caci pe site o sumedenie de modele deosebite. Ce m-a atras in principal la jacheta a fost culoarea deschisa dar si perlele decorative de pe ea. Cu siguranta, aceste perle scoate din anonimat o astfel de jacheta. E super versatila putand fi usor combinata cu o rochie sau cu pantaloni.

Pentru marime m-am ghidat dupa tabelul lor, mi-am ales marimea L in conditiile in care eu port in mod obisnuit S sau M, depinde de brand. Totusi, marimea L e marisoara, puteam lua lejer marimea M si venea perfect. Dar acesta nu e un aspect care sa ma deranjeze pentru ca jacheta e usor larguta, nu sta rau si merge super bine combinata si cu pulovere mai groase. Am tot purtat-o toamna acesta si e o piesa favorita in garderoba mea. E alegere excelenta!

lightinthebox

womens clothing lightinthebox

outfit lightinthebox

Rochia neagra

Rochia mini neagra nu e dintr-un material foarte deosebit, e un chiffon, subtirel dar arata tare bine atunci cand o pun pe mine. Decolteul este parte peste parte iar manecile au o portiune din dantela. E ideala si pentru tinute de zi dar poate fi purtata si la tinute de seara. Pentru acesta rochie mi-am ales marimea M si e perfecta!

review lightinthebox

Sunt super incantata de prima experienta cu cei de la Lightinthebox si cu siguranta e un magazin online ce merita atentia. Acum au oferta de Black Friday asa ca daca vreti si voi ceva de la ei, acum e ocazia! In plus am si codul de reducere de 20% : LTB20.

Voi stiati de acest magazin online? Cum vi se par produsele alese?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.