Poarta masca si reintregeste-ti stocul de masti de la Coneltex

Traim acele momente de care, poate, cu totii aveam frica. A venit si valul doi pandemic. Suntem obligati in primul rand si responsabili moral in al doilea rand sa purtam masca. Este modalitatea prin care reusim intr-o oarecare masura sa nu raspandim virusul, sa ii protejam pe cei din jur.

Studiile arata ca daca pastram distanta sociala si purtam masca, chiar si cand persoanele in cauza ar fi purtatoare de virus, sansele sunt scazute sa contaminam. Firesc este ca masca sa faca parte din vietile noastre, in acest context.

masti medicale

Masti medicale disponibile la Coneltex

Am depasit etapa din primavara cand unii au speculat situatia si preturile au fost destul de mari la masti medicale. Acum preturile sunt dintre cele rezonabile, iar stoc disponibil exista. Cel putin cand vine vorba de Coneltex vorbim despre stoc suficient pentru toata lumea. Asta pentru ca este producator de masti si nu intermediar.

Poti cumpara aceste masti din cadrul paginii oficiale, coneltex.ro. Acestea sunt disponibile la set, in cutie de 50 de bucati. Nu poti cumpara la bucata, dar pretul este convenabil. Mai cu seama ca in aceasta perioada este o reducere activa, le poti cumpara cu sub 50 de lei.

  • Cumpara de la producator roman. Sustii pana la urma si o afacere locala.
  • Mastile sunt avizate de Ministerul Sanatatii, de clasa I, M 100.
  • Stoc disponibil imediat.
  • Poti cumpara ca persoana fizica sau juridica.

Cat despre calitatea lor, acestea respecta standardele in vigoare. Ba mai mult decat atat, sunt mai groase decat versiunile cu care ne-am obisnuit pana acum, cele de import China. Au 3 pliuri, acopera foarte bine caile respiratorii si dispun de elastice laterale.

Se pare ca vom purta masca multa vreme

Conform reglementarilor actuale se impune purtarea mastii in interior si in exterior peste tot, mai ales in zone aglomerate, de catre adulti si copii care au implinit deja 5 ani. Masca este deja acel accesoriu fara de care nu putem iesi din casa, chiar daca este vorba de o distanta scurta parcursa. Asadar se intelege nevoia de a avea un stoc de astfel de produse.

Teama unora este de a nu se mai intalni cu situatia in care mastile costau triplu, doresc stoc de masti, insa nu la pret exagerat. E bine, Coneltex le bifeaza pe toate, produce zilnic mii de bucati de masti si are stoc disponibil pentru publicul larg. Acestea sunt albe si de unica folosinta. Pot fi cumparate din pagina lor, coneltex.ro si vor fi livrate imediat, oriunde in tara.

Contact:

0735 194 314

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18 Suceava

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Chiar azi mi-a venit comanda ce am făcut-o săptămâna trecută ,după 10 zile ,dar m-am aprovizionat chiar dacă mai aveam cam aproximativ o cutie ,pe astea 2 cutii cu tot cu curier m-a costat doar 25,5 lei ,un preț mai bun de atât nici nu se putea .

  2. Si eu am comandat măști doar ca de la Lensa și astăzi le-am primit.24 lei 100 de bucăți cu tot cu transport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.