Gama Apaisac de la Biorga potrivita tenului mixt si gras cu acnee sau imperfectiuni

De cand ma stiu, am tenul destul de problematic. In adolescenta m-am luptat cu acneea si acum ” ma bucur ” de semnele postacneice pe care le-am capatat. Nu mai sunt atat de exagerata si critica cu mine, am invatat sa accept ca semnele si cicatricile postacneice fac parte din mine. Asta nu ma impiedica sa caut tot timpul produse pentru tipul meu de ten-gras. Acum nu mai am probleme cu acneea, insa excesul de sebum si  punctele negre isi fac de cap. Asa ca ocazia de a testa doua produse  din gama Apaisac de pe Dermacare a fost binevenita. Cu atat mai mult fiindca aveam de ceva timp pe wishlist sa incerc ceva potrivit tenului meu de la ei.

apaisac

Gama Apaisac de la Biorga potrivita tenului mixt si gras cu acnee sau imperfectiuni

Dermacare Romania este importator al brandului  dermatocosmetic Biorga dar si a altor branduri de dermatocosmetice recunoscute in intreaga lume.

Gama Apaisac contine 3 produse:

  • crema purifianta;
  • crema matifianta;
  • gel spumant pentru fata.

Eu am testat 2 dintre produsele din acesta gama asa ca pot veni cu impresii dupa testare.

Crema purifianta Apaisac

Crema este special conceputa pentru tenul mixt/gras, cu acnee sau imperfectiuni. Are ca ingrediente: acid salicilic 1% ce are rol keratolitic, seboregulator si matifiant, betapur ce are rol anti-inflamator, vitamina E cu rol anti-oxidant si anti0inflamator, acid hialuronic  cu rol hidratant. Este fara parabeni si parfum.

Eu folosesc aceasta crema seara. Imi place mult textura non-grasa. Acesta e un aspect pe care eu il apreciez la produsele pentru ten fiindca urasc senzatia de ten gras si uleios. Aici nu a fost cazul. Crema se absoarbe rapid din piele si o lasa moale si hidratata. Mi se pare ca excesul de sebun este bine tinut sub control si tenul nu mai straluceste atat de tare. Ambalajul este unul practic, ce se dozeaza usor.

biorga

Crema matifianta Apaisac

Crema acesta matifianta este special conceputa pentru pielea grasa, superseboreica si ajuta la absorbirea excesului de sebum. Are ca ingrediente: dermapur un complex cu brevet Biorga, format din acid fenolic, peptide, inhiba dezvoltarea bacteriei Propionibacterium acnes responsabila de aparitia acneei, acid hialuronic, gluconat de zinc.

De cand ma stiu am cautat creme de fata matifiante. Excesul de sebum imi da batai de cap si dupa cateva ore lucesc groaznic. Crema acesta are o textura lejera si se absorbe rapid in piele lasand-o foarte fina si catifelata. Excesul de sebum este tinut sub control multe ore si am observat ca tenul meu este mai calmat. E de asemenea o baza foarte buna de machiaj.

Sunt mega incantata de cele doua produse Apaisac ce au intrat in rutina mea zilnica de ingrijire. Ma impac super bine cu ele si as vrea sa incerc si gelul de curatare din aceeasi gama.

 

Voi ati incercat aceste produse?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Interesanta aceasta crema,si eu am tenul gras,dar pana acum nu am incercat-o,dar ma tenteaza sa o achizitionez!Multumesc pentru recomandare

  2. Mi-aș dori să încerc și eu crema purifiantă și pe cea matifiantă ,din cum le-ai prezentat sunt foarte bune pentru tenul meu gras ,imi plac produsele care intră repede în piele și nu lasă nici urme grase in urmă ! Mulțumim pentru recomandare draga mea și să le folosești cu mare drag în continuare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.