Incaltaminte: ghete fashion de sezon de pe alpina-shop.ro

Nu stiu cum sunteti voi dar eu deja mi-am facut o lista marisoara pentru Mos Craciun. Daca Mos Nicolae a scapat usor, anul acesta de Craciun ma voi bucura de cateva produse dee care chiar am nevoie. Una din slabiciunile mele este incaltamintea. La haine nu exagerez, insa imi place sa am o colectie frumusica de incaltaminte, indiferent de sezon. Asa ca lista de dorinte de anul acesta este alcatuita din ghete fashion de pe alpina-shop.ro.

Incaltaminte: ghete fashion de sezon de pe alpina-shop.ro

Sincera sa fiu, mi-as fi dorit niste bocanci de munte. Insa, anul acesta atipic ne cam da planurile peste cap si nu stim cu exactitate daca vom putea pleca la munte , prefer sa ma axez catre incaltaminte pe care sa o port zilnic. Nu e o problema, caci pe site-ul alpina-shop.ro am gasit o gama variata de produse pentru toate gusturile si stilurile.

Daca voi stati ceva mai bine la capitolul plimbari, si anul acesta aveti o iesire la munte, nu ezitati sa aruncati o privire pe site, caci au o groaza de modele superbe, numai bune de explorat.

Eu mi-am pus in cosul de cumparaturi 2 perechi de ghete absolut superbe, care m-au cucerit din prima. In sezonul rece imi place sa ma imbrac corespunzator, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa arat bine. Si pentru ca o tinuta sa arate bine, e musai sa aleg o pereche de incaltaminte corespunzatoare, care sa o puna in valoare dar in care sa ma simt bine.

Despre Alpina-shop.ro

Alpina Siro este unic distribuitor in Romania al intregii game de încaltaminte a brand-ului „Alpina” Slovenia, cunoscut în domeniul sporturilor de iarna si al drumetiilor montane, precum si al incaltamintei pentru femei, fashion. Gama de incaltaminte pentru femei ALPINA se caracterizeaza prin calitate și confort, îmbina practicul cu eleganta, avand urmatoarele caracteristici: materiale usoare, rezistente, talpa flexibila, calapod structurat pe marimi, confort si extraconfort.

Am aruncat si eu o privire pe intreg site-ul atat la incaltamintea pentru femei cat si pentru barbati, pentru sezonul rece dar si pentru sezonul cald. Si e adevarat, produsele arata impecabil! Absolut superb lucrate si cu siguranta confortul este cuvantul reprezentativ.

Dorinte de sezon in materie de ghete

Desi alternez incaltamintea iarna, aleg fie ghete fie cizme inalte, de pe site mi-au atras in mod deosebit atentia cateva modele de ghete foarte feminine.

Am optat pentru o pereche de ghete de dama Gema pe negru. Desi sunt adepta stilului confortabil, ghetele acestea arata foarte chic si au putin toc. Mi se par ideale pentru a fi purtate atat in tinute de zi dar pot fi combinate si la tinute mai elegante. Tocul nu este inalt ci suficient cat sa ofere feminitate si eleganta oricarei tinute in care i-as combina. Sunt simple, negre iar pata de culoare din partea de sus aduc un plus de frumusete.

alpin-shop

Si pentru ca asa cum am spus mai sus, prefer si cizmele inalte, mi-am pus in cos o pereche de cizme negre inalte care arata absolut super. Sunt negre, simple dar arata de-a dreptul superb si le vad combinate atat cu pantaloni cat si cu rochii sau fuste. Ideale si pentru plimbari dar si pentru ocazii speciale, aceste cizme nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei.

 

V-am zis ca mi-am facut o lista pentru Mos, nu-i asa? Nu mai ramane decat sa o ” plasez” apoi sa ma bucur de produse. Eu aleg mereu produse de calitate de care sa ma bucur mai mult timp.

Voi stiati de acest magazin online? Ce fel de incaltaminte alegeti voi in sezonul rece? Preferati calitate si sa dati o data bani pe un produs sau alegeti sa cumparati produse mai ieftine de mai multe ori? 

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.