Nopti mult mai linistite cu ajutorul suzetelor cu forma speciala, de la Little Prints

Un copil nu vine la pachet doar cu bucurie si emotie in sufletul tau, ci si cu nopti nedormite, colici si alte probleme asemenea. Ca parinte trebuie sa te pregatesti din timp pentru aceste lucruri si sa nu uiti ca reprezinta doar o etapa din viata sa, ulterior totul va lua o alta intorsatura si tot asa mai departe.

Cat despre alinarea somnului copilului, stii prea bine ca o suzeta iti este intotdeauna de ajutor. La Little Prints regasesti o multime de produse ce poarta semnatura Bibs si Mushie, printre care si suzetele cu forma speciala. Probabil te-ai simti si mai sigur/a ca investesti in calitate daca ai sti ca Little Prints a fost primul magazin online ce a adus la noi in tara produsele brand-urilor Mushie si Bibs.

suzete bibs

Suzetele de la Little Prints imita perfect sanul mamei!

Un motiv pentru care ti-ai dori sa achizitionezi suzete de la Little Prints tine de forma lor speciala. Acestea imita in totalitate sanul mamei. Asta inseamna ca cel mic le va accepta cu usurinta, deci asta atrage de la sine seri linistite si somn odihnitor, atat pentru tine, cat si pentru cel mic.

Nu doar forma conteaza cand vorbim de suzete, ci si materialul din care aceste sunt confectionate. Trebuie sa stii ca cele pe care le gasesti la Little Prints sunt de doua tipuri: din latex sau din silicon. Indiferent de materialul spre care iti indrepti pasii, modele regasite in cadrul acestui magazin online nu contin ftalati sau bisfenol A, compusi considerati daunatori pentru organismul bebelusilor.

Investeste in calitate, investeste in suzetele de la Little Prints caci poarta semnatura Bibs, brand ce pune mai presus de orice calitatea produselor pe care le comercializeaza. Te poti convinge de acest lucru accesand magazinul online Little Prints.

Suzetele sunt impartite pe categorii de varsta!

De la Little Prints esti sigur/a ca achizitionezi suzetele perfecte, caci acestea sunt impartite pe 3 categorii in functie de varsta: 0 luni, 6 luni si peste 18 luni. Mai mult decat atat, poti opta pentru suzete in set de cate doua sau pentru suzete ce pot fi achizitionate individual. Cele in set iti sunt de ajutor caci in cazul in care pierzi una, stii ca o ai pe cealalta de rezerva.

Daca micutul tau nu doarme bine noaptea, iar suzeta este sigura care il poate linisti, orienteaza-ti alegerea asupra uneia cu inel fosforescent – iti va fi mult mai usor sa o gasesti prin casa.

Iti las aici datele de contact ale personalului magazinului online Little Prints:

0725 766 847

hello@littleprints.ro

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.