Selectie de cadouri de Craciun pentru intreaga familie de pe Notino

Anul acesta, mai mult ca in alti ani, prefer sa-mi fac cumparaturile online. Prefer sa cumpar cadouri de Craciun pentru intreaga familie de pe Notino, mai ales fiindca m-am gandit sa cumpar produse utile, necesare fieecaruia. Ma axez in principal pe cosmetice si produse de ingrijire fiindca acestea sunt intotdauna o alegere inspirata, fie ca vorbim de adulti sau de copii.

Selectie de cadouri de Craciun pentru intreaga familie de pe Notino

Imi place faptul ca pe Notino gasesc intotdeauna produse diverse potrivite oricarui buget. Pe langa diversitatea de produse, de fiecare data gasesc oferte noi si promotii astfel incat la orice comanda fac economie la bani si multumesc pe toata lumea. Daca in anii din urma preferam sa cumpar produse de ingrijire diferite, anul acesta ma axez pe seturi cadou pentru ca in acest fel cei dragi se vor bucura de gama completa de produse si de beneficiile ei.

Seturi cadou pentru femei

Femeile din familie vor fi mega incantate daca vor primi cadou un set de produse. Si aici avem o gama diversa, de la parfumuri, la produse de igiena si pana la produse pentru ingrijirea parului. Pe mine m-au atras in special, preturile la seturile cadou de parfum si produse de par. Si fiindca persoanele ce le vor primi folosesc in mod obisnuit astfel de produse, chiar nu am cum sa dau gres.

cadouri

cadouri femei

Seturi cadou pentru barbati

Referitor la cadouri de Craciun pentru el anul acesta il rasfat pe sotul meu cu un set complet. Setul Huggo BOSS The Scent mi se pare excelent. Este format din parfum in varianta mare, gel de dus si deostick. Iar pretul e mai mult decat accesibil.

cadouri pentru barbati

Seturi cadou pentru copii

Pentru ca cei mici sunt cei mai fericiti in perioada aceasta a anului, selectia de cadouri de Craciun pentru copii de anul acesta se axeaza tot catre seturile cadou. Fiindca Stefan e mega incantat de tot ce tine de animatii, un cadou util i-ar fi pe plac si l-ar folosi cu siguranta. Ce poate fi mai ultil decat un set pentru ingriirea dentara? Acesta va fi un cadou ideal de pus sub brad, alaturi de un parfum special pentru copii. Eu m-am uitat in principal la cadourile pentru baieti dar sa stiti ca pe site au o varietate foarte larga si de cadouri pentru fete.

cadouri copii

 

Lista e facuta, acum il asteptam pe Mos Notino. Voi cum va faceti cumparaturile anul acesta? Ati aruncat o privire pe site?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Inca nu am terminat de cautat toate cadourile pentru cei dragi,am sa arunc si eu un ochi pe Notino poate gasesc ceva fain.Multumesc pt recomandare.

  2. Ce frumoase cadouri se pot oferi de pe Notino!!Da,m-am uitat si am vazut foarte multe lucruri care imi plac!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.