Stickerele de perete de la Deco Perete – noua moda in amenajarea interioara!

Elementele decorative si lucrurile pe care le adaugam pe peretii casei noastre afecteaza starea noastra de spirit si modul in care dispozitia fiecarui locatar din locuinta se schimba in situatiile de zi cu zi. Fie ca vorbim de culoarea peretilor – de exemplu, culoarea rosie e posibil sa ne dea o stare de agitatie, in timp ce albastrul cerului ne ofera o stare de liniste –de amplasarea unor tablouri sau a unor tapete, si pana la modul in care amplasam unele obiecte de mobilier cum ar fi o canapea sau o simpla lampa care emite cantitate potrivita de lumina, toate acestea afecteaza starea de spirit.

deco-perete.ro

Solutii eficiente de la Deco Perete

Deco Perete doreste insa sa se concentreze asupra modului in care starea de spirit a oamenilor este influentata de peretii casei si, mai ales, de ceea ce merge pe acestia, precum stickere, tapete, tablouri sau chiar oglinzi.Interiorul unei case se invarte in jurul decoratiunilor de perete. Acestea spun multe despre o persoana si, in functie de alegerea acestora, casa poate fi una primitoare. Prin texturile alese, culorile, piesele decorative, tapiterie sau artefacte putem sa ne exprimam personalitatea.

Insa expresia careia ii dam nastere prin amplasarea acestora poate da nastere unor stari de bucurie, fericire, pace, romantism, drama, pasiune sau confort. Pe de alta parte, exista unele motive vizuale care pot trezi stari de depresie sau chiar nefericire. Bineinteles, toti ne dorim sa obtinem o stare de bine atunci cand stam in propriul camin si dorim sa transmitem acelasi lucru si oaspetilor care ne trec pragul casei.

Stickere sau alte decoratiuni pentru casa

O modalitate destul de populara de infrumusetare a casei este prin tablouri sau alte imagini. Picturile alese pot fi de arta traditionala, cu ilustratii inspirate de artisti de renume. Un romantic incurabil probabil ca va alege celebrul „Sarut” a lui Klimt. De asemenea, la fel de bine functioneaza si tablourile cu motive inspirate de natura, precum flori, insecte, rasarituri sau apusuri de soare – semn ca gazda este o fire ce pune accent puternic pe libertate.

Exista multi oameni care aleg sa isi decoreze casa cu oglinzi, in primul rand din cauza iluziei optice ce se creeaza – este recunoscut faptul ca acestea dau iluzia unei incaperi mai mari. Dar exista persoane care aleg oglinzile ca si produs de decorare a locuintei ca si o provocare mai degraba decat sa faca o casa frumoasa.

Cat despre stickere, acestea sunt convenabil de ales.  Nu costa mult, pot fi date jos cu usurinta, cand acest decor te-a plictisit, iar montarea lor este la fel de usoara. Pot fi alese pentru orice incapere din casa, desi probabil sunt ideale mai cu seama in camera celor mici.

Decoratiunile ne afecteaza dispozitia, iar modul in care elementele decorative sunt utilizate intr-un camin determina exact vibe-ul pe care il vom transmite celor care ne calca pragul si noua insisi.

Contact:

contact@deco-perete.ro

0770917748

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.