Ce produse de ingrijire orala sa folosim pentru a avea un zambet frumos si sanatos?

Pentru a ne putea bucura de un zambet frumos dar si pentru a avea un organism sanatos, igiena orala este un aspect pe care fiecare dintre noi trebuie sa ne preocupam in mod special. Fie ca vorbim de copii, fie ca vorbim de adulti, o igiena corespunzatoare ne poate salva de multe neplaceri.

ingrijire orala

In ce consta o igiena orala corespunzatoare?

Periajul dintilor ar trebui sa se realizeze de cel putin doua ori pe zi. Dar periajul dintilor cu o periuta de dinti manuala sau electrica, nu este suficient pentru a ne feri de carii si de a avea un zambet sanatos.

Ata dentara este si ea eficienta pentru ca ajuta la indepartarea placii bacteriene din zona interdentara. Se foloseste zilnic, inainte de periajul de seara.

Apa de gura ar trebui sa fie nelipsita din rutina de ingrijire pentru ca ajuta la curatarea cavitatii bucale, a obrajilor si limbii, intareste dintii dar si previne aparitia cariei dentare si ofera o respiratie proaspata.

Periuta interdentara este o periuta alungita ce se foloseste in spatiile dintre dinti, pentru a indeparata resturile de alimente ce nu au fost indepartate de periuta obinuita.

Ce produse de ingrijire orala sa folosim pentru a avea un zambet frumos si sanatos?

Fiecare dintre noi este liber sa aleaga produse care se potrivesc nevoilor sale. Dupa o testare a catorva branduri de pe piata, produsele mele favorite in materie de ingrijire orala raman ale brandului Lacalut. Acest brand ne ofera o gama completa de produse pentru ingrijire orala, create special pentru a proteja impotriva problemelor frecvente precum paradontoza sau sangerarea gingiilor. Atat pasta de dinti cat si apa de gura de la Lacalut sunt favoritele mele in acest moment.

lacalut

Am mai folosit in trecut si produsele celor de la Listerine si mi-au placut la fel de mult.

Referitor la periuta de dinti, inca o folosesc pe cea normala si nu am optat pentru una electrica. De cand am descoperit periutele de dinti Curaprox doar pe acestea le folosesc. Atat noi adultii cat si pentru cel mic. Principalul motiv pentru care le aleg este acela ca perii sunt extrem, extrem de moi, fini dar curata foarte bine dintii. Unde mai pui design-ul colorat si jucaus, ca ti-e mai mare dragul sa le folosesti. Sunt de departe cele mai faine periute de dinti si daca va intereseaza sa stiti ca le gasiti pe Notino la preturi foarte bune.

curaprox

Voi ce produse folositi pentru igienta orala? Recomandati un produs/brand anume?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Produse foarte bune ,nu am folosit până acuma de la Lacalut ,dar sunt sigură că au produse faine !

  2. Multumesc pentru recomandare!Noi folosim Parodontax ca si pasta de dinți, Listerine si periute electrice toti 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.