Ultima comanda primita de la Femmeluxe- incantata sau nu?

Colaborarea mea cu Femmeluxe este de durata. De-a lungul timpului mi-am ales o groaza de articole vestimentare, care mai de care mai diferite. De la articole mai sexy si pana la articole basic. De cele mai multe ori am fost incantata de achizitii si produsele alese mi s-au potrivit. Bineinteles, am avut si esecuri ca la orice alte comenzi online, dar am trecut peste asta.

Ultima comanda primita de la Femmeluxe- incantata sau nu?

Ei bine, ultima comanda plasata pe site a fost in noiembrie. Desi pozele sunt facute de pe la inceputul lui decembrie, am tot amanat sa scriu articolul caci fiind in febra sarbatorilor nu stiu cata lume ar fi fost interesata. Acum insa, e momentul sa va vorbesc despre produsele primite.

Ca si in celalalte comenzi, trebuie sa imi aleg de pe site 4 produse pe stilul meu. Am adaugat in cos ce mi-a placut dar ce sa vezi, comanda a fost expediata cu doar 3 dintre produse fiindca unul dintre ele nu era pe stoc. Bine, aici nu mi se pare ok, ar fi trebuit sa fiu anuntata inainte de a se expedia coletul, astfel incat sa imi aleg un produs inlocuitor. Hmm, asa procedeaza ei.

Asa au ajuns la mine 3 produse: un set sport format din 2 piese, o pereche de pantaloni sport si o camasa.

Set sport din doua piese

Setul sport a fost favoritul meu din comanda si l-am gasit in categoria loungewear set. Arata exact ca pe site si se aseaza foarte bine. Eu mi-am ales marimea 8, echivalentul masurii 38. Imi place culoarea, desi usor pretentioasa, arata foarte bine. Pantalonii sunt mulati, insa bluza este usor oversized. Un plus il are acest set prin faptul ca e pufos pe dedesupt, astfel e potrivit sezonului rece. Bluza este scurta insa pantalonii cu talie inalta compenseaza si nu ramane piele la vedere. Imi place, cred ca e una din cele mai faine achizitii de la ei si cautand loungewear pe site-ul lor apar o multime de modele frumoase.

femmeluxeuk

loungewear set

Pantaloni sport

Din acest model de pantaloni mai am si alte doua variante pe care le puteti vedea in acest articol. Sunt tare faini pantalonii, bufanti dar mega caldurosi. Sunt potriviti pentru zilele de stat in casa sau chiar pentru iesiri la cumparaturi. La fel ca si setul sport sunt pufosi pe interior si se simt bine pe piele. Eu mi-am luat marimea 8 insa au croiul destul de larg, astfel incat marimea 6 imi era mult mai potrivita.

Camasa

Camasa mi-a placut mega mult. Si desi mi-am luat masura pe care o iau de obicei la ei imi este super mare. Si sincer, imi pare rau caci modelul este interesant. Contrastul in 2 culori arata foarte bine iar talia o putem marca cu ajutorul snurului. Manecile sunt evazate si arata foarte bine. In urmatoarea comanda planuiesc sa o iau intr-o marime mai mica.

Ultimul produs din comanda ar fi fost o jacheta oversized dar se pare ca nu a fost sa fie a mea. Si nici nu mai e disponibila pe stoc. Asta nu ma impiedica sa imi iau altceva la fel de fain. Prima oprire tot la lounge set va fi.

 

Sutn curioasa cum vi se par achitiile mele? Care dintre produse vi se pare ca ma avantajeaza mai mult?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Toate sunt foarte frumoase ,îmi place mult setul din două piese este super drăguț ! Să le porți cu plăcere draga mea!

  2. Sincer toate sunt tare faine si benefice nu.i asa??Treningul pot spune ca il ador!Imi place mult ca pantalonii sunt cu talie inalta si nu se vede pielea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.