Cum am purtat incaltamintea de pe Reverse- 3 outfituri diferite

Imi place ca in colectia mea de incaltaminte sa detin modele diverse. Nu aleg intotdeauna incaltaminte de piele insa am grija ca atunci cand imi iau ceva nou sa fie din magazinele de incredere, a carei calitate este ireprosabila. Asa ca ultima mea comanda in materie de incaltaminte a fost pe Reverse.ro. A trecut aproximativ o luna din momentul achizitiei celor 2 perechi de incaltaminte insa le-am purtat de nenumarate ori.

Reverse- magazinul tau online pentru incaltaminte de calitate

Pe Reverse gasim o gama extrem de variata de incaltaminte, potrivita pentru toate stilurile si mai ales pentru orice buget. E imposibil sa intri pe site si sa nu gasesti ceva pe placut tau si sa se potriveasca bugetului alocat. Pe langa gama variata de produse imi place si faptul ca gasim atat modele de incaltaminte din piele ecologica dar si din piele naturala. Comanda ajunge super rapid, la mine a ajuns a doua zi din momentul plasarii comenzii. Eu am ales sa imi iau o pereche de botine din piele ecologica si o pereche de ghete din piele naturala.

Cum am purtat incaltamintea de pe Reverse- 3 outfituri diferite

Am optat pentru o pereche de ghete din piele naturala fiindca acestea sunt o investitie in timp. Anul asta le-a purtat deja de cateva ori si la cat de bine se prezinta, anul viitor vor fi la fel de purtate. Am ales o nuanta tare frumoasa de galben, ce mi se pare ca scoate din anonimat orice tinuta. Ghetele sunt extrem de comode, sunt imblanite, motiv pentru care sunt ideale in sezonul rece. Sunt o alegere super inspirata.

geaca bonprix

Botinele din piele ecologica arata extrem de bine! Am optat pentru o culoare usor purtabila insa imprimeul si modelul lor le face foarte deosebite. Nu prea am vazut la alte magazine astfel de model interesant. Sunt tare comode, au talpa groasa si usor inalta ceea ce e un avantaj. Fermoarele din partea din fata le fac deosebite si se aseaza extrem de frumos pe picior. Pot fi purtate in o gramada de combinatii, atat in tinute casual cat si mai elegante.

Pentru ambele perechi am ales marimea obisnuita pe care o port, 36 si imi vin perfect.

Daca vreti si voi sa va luati ceva frumos de pe Reverse.ro codul de reducere REVERSE10 va aduce o reducere de 10% la orice comanda.

Cum vi se par alegerile mele? Care pereche va place mai mult?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.