Fii creativ, iesi din casa si sarbatoreste intr-un mod special #ZiuaBrancusi 

Intotdeauna am considerat ca trebuie sa apreciem valorile romanesti. Sa fim constienti ca noi romanii avem oameni care au facut cunoscuta Romania si peste hotare si e important sa le aducem un omagiu. Asa cum bine stiti, vineri pe 19 februarie este Ziua Brancusi, decretata zi nationala, de aceea vreau sa sarbatorim si sa il sarbatorim asa cum se cuvine.

Constantin Brancusi este unul dintre cei mai mari sculptori ai secolului XX. Acesta  a creat de-a lungul vietii sale opere de arata recunoscute in intreaga lume. In 1918 a sculptat in lemn prima versiune a Coloanei Infinitului iar in 1937 si 1928, atunci cand s-a reintors in Romania a inagurat 3 lucrari monumentale intr-o gradina publica din Targul Jiu: noi versiuni uriase din otel la Coloana Infinitului, Poarta Sarutului si Masa Tacerii.

Fii creativ, iesi din casa si sarbatoreste intr-un mod special #ZiuaBrancusi

Dupa un an greu, anul acesta putem sarbatori intr-un mod special Ziua Brancusi. Putem iesi din casa, sa ne schimbam starea de spirit si sa ne delectam cu operele sale de arata. Cu atat mai mult cu cat, anul acesta cei de la Artmark au facut un demers frumos, redecorand omagial Poarta transformand-o pentru cateva zile intr-o tema brancusiana – si universal omeneasca – Poarta Sarutului. Iesi alaturi de jamatatea ta si declarati-va iubirea sub Poarta Sarutului!

Tot cu ocazia zilei de nastere marelui marelui sculptor Roman Constantin Brancusi, A10 by Artmark – Galerie si Licitatii de Arta a pregatit un tur virtual si o licitație dedicata marelui artist.

Galeria se poate vizita zilnic 10:00 – 20:00, la Palatul Cesianu-Racovita, Str. C.A. Rosetti, nr. 5, 010281 Bucuresti.

Nu asteptati, haideti sa iesim in numar cat mai mare si sa sarbatorim alaturi de cei de la Artmark ziua lui Brancusi. Fiti creativi, declarati ce inseamna Brancusi pentru voi si semnati-va pe Poarta. Toate imaginile vor fi surprinse in fotografii de neuitat!

Ce zici, sarbatoresti si tu #ZiuaBrancusi?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.