Piese de mobilier si decoratiuni utile pentru un moment de relaxare

Consider ca acasa este locul in care ne simtim cel mai bine. Casa noastra nu trebuie sa arate exact ca in reviste ci trebuie sa ne ofere sentimentul acela de acasa si care sa ne reprezinte cel mai bine gusturile fie ca sunt sau nu in trend. Pentru inspiratie si cautari privind alegerea mobilerului casei si nu numai, recomand Favi.ro.  Mai cred si faptul ca fiecare dintre noi are o incapere favorita din casa in care isi desfasoara activitatile de relaxare dar si piese de mobilier sau decoratiuni utile in viata de zi cu zi.

Piese de mobilier si decoratiuni utile pentru un moment de relaxare

Casa ne-o decoram exact asa cum ne dorim. Dar fie ca vrem, fie ca nu, sunt anumite piese de mobilier sau chiar decoratiuni care ne sunt mai utile si mai dragi decat altele din casa. Si eu am cateva piese de mobilier pe care nu le-as schimba pentru nimic in lume. Exceptand sifonierul si patul, fara de care nimeni nu se lipseste, iata care piese de mobilier imi sunt mie de nelipsit, de ce si de unde putem sa le luam.

Masuta de toaleta

Nu cred ca este femeie care sa nu iubeasca produsele de ingrijire si makeup. Am deja o colectie frumusica de produse de machiaj, parfumuri si tot ce tine de infrumusetare. Si pentru ca toate astea nu pot sta imprastiate si aruncate prin fiecare colt al casei, masuta de toaleta este unul din piesele de mobilier extrem de utile si fara de care nu as sta. O astfel de masuta de toaleta ne ajuta la organizarea produselor dar si pentru ritualul nostru zilnic de ingrijire si infrumusetare. Cred ca este un must-have pentru orice femeie. Masuta aceasta de toaleta imi place la nebunie!

favi.ro

Fotoliul

Nu stiu cum sunteti voi dar eu ma relaxez profund stand in fotoliul meu favorit. Fie ca aleg sa vizionez un film sau sa scriu pe blog, acesta este locul catre care ma indrept. Pe langa faptul ca e chic, fotoliul meu favorit este si extrem de comod.

mobilier

Masuta de cafea

Ei, pentru ca nu ma pot relaxa asa oricum, o masuta de cafea langa fotoliul meu favorit este nelipsita. Pai, cum pot viziona un film daca nu savurez un ceai sau o cafea si ceva bun?

Decoratiuni

Pe langa piesele de mobilier care imi fac viata mai usoara, am si decoratiuni care imi incanta toata casa. Imi place ca locul in care imi desfasor activitatile sa aiba o atmosfera placuta. Si pentru asta apelez intotdeauna la lumanari parfumate. Vaiii, imi dau o stare atat de buna si pozitiva, incat fiecare coltisor al casei detine cate o lumanare parfumata, cel putin. Mai aleg si betisoare parfumate sau plante decorative.

Sunt tare curioasa sa aflu care sunt piesele de mobiler care va ajuta pe voi zi de zi? 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Masuta de toaleta mi-ar plăcea tare mult.Nu stiu care sunt piesele de mobilier care mă ajută,eu cel mai mult timp îl petrec înbucătărie

  2. Mie imi place foarte mult sa stau pe canapeaua din sufragerie!Acolo ma simt foarte bine si de cele mai multe ori imi beau cafeaua stand pe ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.