Poseta din piele naturala Andreas & Belmondo- un model clasic dar de efect

Gentile sunt de departe cele mai apreciate accesorii ale femeilor. In primul rand pentru aspectul pe care il ofera intregii tinute, iar mai apoi pentru utilitatea acestora. Si eu ma afla in categoria femeilor care iubesc gentile si ori de cate ori vede un model special il achizitioneaza. Desi e adevarat ca gentile din piele ecologica sunt mai accesibile la pret, sunt de parere ca gentile din piele naturala isi merita fiecare banut fiind extrem de calitative si rezistente in timp. Cu pasiunea mea pentru genti am descoperit gentile de piele Andreas & Belmondo de pe site-ul posete-serviete.ro si mi-am achizitionat un nou model de geanta.

geanta piele

Despre Andreas & Belmondo – pasiune pentru frumos si calitate

Brandul Andreas & Belmondo s-a infiintat in anul 2005 si inca de atunci aduce pe piata accesorii special concepute din piele 100% naturala. In spatele numelui se afla o intreaga echipa de mesteri romani, cu multa indemanare, lucreaza in atelierul lor serviete, posete, borsete si curele.

Magazinul online ne ofera o gama variata de accesorii din piele naturala la preturi, spun eu, accesibile, raportate la calitatea lor. Un produs din piele va rezista multi ani din momentul achizitiei, ceea ce il face o investitie buna. Iar faptul ca acesta e produs in Romania e si un plus, pentru ca e important sa sustinem brandurile romanesti. Andreas & Belmondo fac o treaba buna si pentru a va convinge va invit pe site, sigur veti fi surprinsi de modelele clasice dar de efect, pasiunea lor se vede in fiecare geanta/ servieta/curea creata.

Poseta din piele naturala Rebeca- un model clasic dar de efect

Intotdeauna am fost adepta lucrurilor clasice si deloc extravagante. Consider ca orice obiect vestimentar sau accesoriu, arata mai bine pe stilul clasic si ma avantajeaza mai mult. In plus, gentile cu model clasic arata foarte bine, se integreaza foarte usor in orice tinuta si nu se demodeaza in timp. Acest aspect este unul foarte important pentru ca o poseta din piele naturala ca cea pe care eu am ales-o de la Andreas & Belmondo va fi in trend si peste mai multi ani.

Poseta din piele naturala neagra cu impletituri este de-a dreptul superba. Mult mai frumoasa in realitate decat in poze. Este un model clasic din piele naturala si foarte bine compartimentat. Cureaua este tot din piele naturala si este reglabila. Ca si compartimente, aceasta este impartita asa:

  • 1 compartiment acoperit cu un capac, 1 buzunar cu fermoar;
  • 1 compartiment simplu;
  • 1 compartiment ce se inchide cu un fermoar si contine 2 buzunare simple;
  • 1 buzunar pe spate cu fermoar.

Pe langa aspectul sau foarte finut, bine lucrat si usor de purtat la orice tinuta, poseta din piele naturala Rebeca este foarte bine compartimentata astfel incat imi pot lua cu mine tot ceea ce am nevoie fara sa ma chinui sa caut prin geanta produsele. Buzunarasele din interor ma ajuta sa organizez foarte bine ceea ce iau cu mine.

andreas & belmondo

Sunt mega incantata de alegerea facuta! Geanta arata impecabil, acest lucru il veti vedea si in poze. Merita din plin banii, fiind o investitie pe termen lung. Sa stiti ca pe site au o gama variata de genti si posete, asa ca daca va doriti si voi un model de geanta din piele naturala nu ezitati sa aruncati un ochi pe site. Va garantez ca nu veti regreta!

Voi aveti o geanta din piele? Stiati de accesoriile create de cei de la Andreas& Belmondo?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Da este foarte frumoasă,am și eu una din piele tot pe negru ,îmi place mult negru ,e culoarea mea preferată la genți .Să o porți cu plăcere !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.