Noutati de primavara in materie de imbracaminte de pe Femmeluxe

A trecut ceva timp de cand am comandat ultima oara pe Femmeluxe insa ultima comanda sosita a fost un real succes. Am primit produsele acum aproximativ 2 saptamani si de atunci am tot purtat produsele alese. Desi initial m-am uitat la categoria topurilor , going out top ,de data aceasta am optat pentru doua seturi sport dar si pentru un pulover oversized si o jacheta din denim.

Noutati de primavara in materie de imbracaminte de pe Femmeluxe

De mult timp ma uitam la o jacheta din denim, scurta de pe site. Ei o au in varianta pe negru dar si pe alb. Nu prea port alb, asa ca negrul mi s-a parut cea mai buna alegere. Ca si marime as fi vrut 8, asa cum port de obicei insa nu era pe stoc. Asa ca am decis sa iau un numar mai mare, gandindu-ma eu ca o voi purta mai oversized. E drept, jacheta e frumusica, arata bine, dar marimea mi-e prea mare, lucru care se vede in special la umeri care sunt bufanti si fiind prea mare nu se aseaza foarte bine. Dar clar, merita investitia, materialul e denim de calitate, negrul e intens si arata super bine. Genul asta de jacheta merge de minune cu rochii.

femmeluxe.co.uk

Desi cu gandul la vara si la summer tops, Urmatorul produs adaugat in cos e puloverul oversized, potrvit sezonului. Fiindca nu ma avantajeaza hainele extra largi am optat pentru cea mai mica marime a acestui model de pulover. Si vine exact cum imi place. E drept ca e larg si nu-mi pune tocmai in evidenta silueta dar e un pulover misto, lejer, numai bun pentru plimbari sau tinute comode de stat acasa. E fainut!!

femmeluxe.co.uk

Seturile sport sunt super misto. Le-am luat de la categoria womens tracksuit sets.Am ales perfect de data asta. Cel negru imi place cel mai mult, mi se pare ca se aseaza mai bine pe silueta mea si e mega comod. E pufos pe interior iar marimea aleasa e cea mai mica disponibila de pe site, 6. Eu port 38 de obicei dar modelul asta imi vine perfect. Il tot port de cand l-am primit si imi place maxim. Treningul gri e si el tare comod si pufos pe interior. Desi l-am luat tot in marimea 6, acesta este mai largut decat cel negru. Dar imi place si el super mult. E o alegere buna pentru sezonul acesta.

femmeluxe.co.uk

femmeluxe.co.uk

femmeluxe.co.uk

femmeluxe.co.uk

Cred ca aceasta a fost una din cele mai misto comenzi plasate la ei. Imi plac treningurile in mod special. Imi pare rau totusi ca nu am gasit jacheta in marimea buna, dar stau cu ochii pe site asa ca in curand sper sa intre in colectia me de geci din denim. Acum pe lista am cateva obiecte vestiemnatre mai speciale. Vreau neapart un corset, din modelele lor de corset tops, mi se par super pentru a fi purtate pe sub bluze. Desi ma bate gandul sa iau si un corset diferit, din categoria puff sleeve tops.

Sunt curioasa, voua care articol va place mai mult?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

9 Comments

  1. Addddor!!! Toate sunt superbe…. Un trening negru vreau și eu, îmi place tare mult acesta. Sa le purtati cu plăcere! Va doresc un 8 Martie minunat, cu sănătate, cu vise împlinite și noroc in toate! 💐☘️😍❤️

  2. Seturile sport și puloverul imi plac foarte mult ,iți stă super fain cu ele ! Să le porți cu plăcere draga mea !

  3. Treningul gri imi place cel mai mult. Nu ca celelalte hainute nu ar fi pe placul meu

  4. Sigur tie iti plac toate articolele comandate si sigur le vei purta cu drag toate pe rand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.