Te pregatesti de un party? Cauta tinuta perfecta la Clessidra!

Se spune ca femeile se imbraca elegant si atractiv mai degraba pentru a impresiona alte femei, nu barbatii din jur. Exista o asa zisa si deloc recunoscuta intrecere intre femei. Mereu isi doresc nu doar sa arate bine, ci si sa fie admirate, sa creeze acel efect wow cand intra intr-o incapere. Daca te pregatesti de un party, atunci vei dori cu siguranta sa cauti la Clessidra o tinuta perfecta.

Rochii, salopete, jachete si multe altele sunt disponibile la Clessidra

Altfel spus, de aici iti poti alege acele articole vestimentare cu care sa iti construiesti o tinuta completa. Daca ai un party planificat in zilele ce urmeaza, la Clessidra vei gasi raspunsul potrivit tie. Ai parte de preturi excelente si in plus de livrare rapida.

O rochie pare sa fie alegerea numarul unu, din ratiuni practice mai ales. Alegi o rochie si tinuta ta este completa. Castigi un look total feminin. Cat despre ce este favorabil sa alegi gasesti la Clessidra si ceva inspiratie. Spre exemplu acum ca iarna inca da tarcoale si nu te poti imbraca chiar atat de subtire, poti opta pentru o rochie din tricot, versatila. Este mulata pe corp si te va defini ca fiind o prezenta seducatoare numaidecat.

clessidra
Nu sta rochia pe tine asa cum iti doresti? Opteaza pentru un corset. La Clessidra vei gasi si variante de lenjerie modelatoare care sa te ajute sa aplatizezi colaceii inestetici de la abdomen. Nu trebuie sa stie nimeni secretul tau, astfel de lenjerie este subtire si este fara cusaturi care sa tradeze ce porti pe dedesubt.

Daca in schimb te simti mai bine cand porti pantaloni, alege ceva diferit de ceea ce porti te zi cu zi. Clessidra te inspira cu pantaloni din imitatie de piele, colanti sau jeansi, din vinil spre exemplu. Indrazneste sa alegi o pereche de pantaloni altfel, mai mulati de ce nu.


Iar daca astfel de variante nu iti sunt pe plac ai de ales dintre alte sute de optiuni. Clessidra iti face si un rezumat al trendurilor si astfel poti alege articole vestimentare in functie de anumite trenduri si noutati. Se poarta stralucirea metalica, imitatia de piele sau tricotul. Poti alege in functie de categoria dorita si iti filtrezi astfel optiunile.

Descopera clessidra.ro si cum iti poti construi tinute chic, complete, pentru orice party ai in plan!

Contact:
contact@clessidra.ro
0730.612.141 / 0752.094.324

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.