3 outfituri Femmeluxe- elegant, casual sau sport?

Colaborarea cu Femmeluxe este una de durata si nu trece luna in care sa nu plasez o comanda. Faptul ca am decis sa continui colaborarea cu ei este fiindca de cele mai multe ori am fost incantata de produse, cu mici exceptii, bineinteles. Si astept nerabdatoare de fiecare data sa-mi aleg haine pe stilul meu. Uneori am dat gres, alteori am facut alegeri exceptionale, insa sincera sa fiu, cei de la Femmeluxe au o gama extrem de variata de haine pentru femei, mult mai multe modele decat cele disponibile bloggerilor.

Prin prisma colaborari chiar imi doresc sa vin catre voi cu infomatii despre articolele alese astfel incat sa fiti siguri daca alegerea de a comanda sau nu de pe site merita.

Si cum nici luna asta nu se putea sa nu plasez o noua comanda, saptamana trecuta au ajuns la mine 4 produse, ca de obicei. Luna aceasta am optat pentru o rochie midi, o jacheta oversized dar si 2 treninguri. Si pentru ca vine vara, deja ma uit pe festival outfits la ei pe site.

3 outfituri Femmeluxe- elegant, casual sau sport?

Rochie midi

De departe, piesa de rezistenta a comenzii si cred ca e articolul meu favorit de la ei din tot ce am achizitionat, este rochia midi. De obicei ei au o gama variata de rochii super mulate pe care eu in mod cert nu am cum sa le port. Asa ca atunci cand am avzut la sectiunea dedicata bloggerilor aceasta rochie midi am pus-o imediat in cos. De fel nu port rochii midi, am 1,64 si nu stiu daca orice model de rochie sau fusta peste genunchi ma avantajeaza. Insa am facut o alegere super inspirata fiindca modelul acesta mi se potriveste perfect. E un model de rochie super feminin, are un material vaporos si maneci trei sferturi iar partea de sub genunchi a rochiei este cu volanase. In talie are elastic dar eu am preferat sa o accesorizez cu o curea neagra. E o rochie simpla dar de mare efect, zic eu. Merge de minune si in perioada asta mai rece, cu o pereche de dresuri, cizme lungi si o jacheta, dar si vara atunci cand e cald. Poate fi purtata atat cu talpa joasa cat si cu tocuri si ar arata la fel de bine. Cred ca am o rochie noua favorita din acest moment si abia astept sa o port din nou.

Jacheta oversized

Am inceput sa port din ce in ce mai des haine oversized. Modelul acesta de jacehta e super dragut, eu mi-am luat cea mai mica marime S si imi vine ca o jacheta normala, nu e oversized. Cred ca data viitoare mi-o aleg intr-un numar mai mare, adica pe cel pe care il port eu in mod obisnuit, pentru a fi chiar oversized. E draguta ca imprimeu iar ep interior e vatuita, astfel incat e ideala pentru vremea mai rece.

Trening maro si lila

Daca nu cei de la Femmeluxe sunt renumiti pentru treninguri, atunci cine? Asa ca in comanda asta mi-am pus in cos inca doua. Am ales acelasi model, doar culori si marimi diferite. Favoritul meu a fost cel lila insa l-am luat in marimea 6 si mi-e mic. Cel maro l-am ales in marimea 8 si imi vine bine si e super comod. La fel ca mai toate treningurile lor si acesta este vatuit pe interior, deci ideal pentru vremea rece.  Daca va plac si voua seturile de genul asta le gasiti la co-ords.

Aceasta a fost una din cele mai faine comenzi, rochia e favorita mea iar de celalalte 2 articole ma bucur la fel de mult. Si treningul mov si-a gasit stapan, sa stiti! 

Care tinuta va place mai mult?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Deci rochia e mortala!!Iti vine atat de bine si la fata si pe corp!E superba si foarte feminina!Sa o porti cu mare drag atunci cand vremea va fi frumoasa!

  2. Ce frumoase sunt toate lucrurile ce ti le-ai luat!😍Imi place foarte mult cum vin pe tine toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.