4 motive pentru care geanta din piele naturala este o investitie pe termen lung

Geanta este un accesoriu mult dorit de multe femei. Fie ca vorbim despre aspectul practic, fie despre cel de design, geanta are un rol important in accesorizarea unei tinute. Mai mult decat atat, o geanta imbina ambele aspecte. Ne putem bucura si de un accesoriu dragut dar in acelasi timp, acesta ne si ajuta sa purtam cu noi ceea ce avem nevoie la orice iesire.

Orice femeie isi doreste sa aiba in colectie o gama variata de genti si pantofi, nu-i asa? Dar de departe, consider ca e mai importanta calitatea decat cantitatea. Putem avea 10 genti in garderoba dar care dupa cateva purtari sa se uzeze, sau putem avea 3 genti de calitate de care ne putem bucura cat mai mult timp.

Si o geanta din calitate este o geanta din piele, precum gentile de pe Manier. E adevarat ca o geanta din piele ecologica are un pret mai mare decat geanta din piele naturala, dar cea din urma este o investitie pe termen lung. Si pentru ca o geanta din piele naturala este potrivita pentru femeile de orice varsta, va las mai jos cateva motive pentru care merita sa o cumparam.

4 motive pentru care geanta din piele naturala este o investitie pe termen lung

1. O geanta din piele naturala este durabila

Asa cum am spus mai sus, geanta din piele naturala este o investitie pe termen lung. Se stie ca o geanta confectionata din piele naturala este mult mai rezistenta in timp decat una din piele ecologica. Daca este intretinuta asa cum trebuie, geanta noastra favorita ne va fi prietena buna mult timp. Tinand cont ca este extrem de rezistenta, o putem purta ani la rand fara a se vedea urme de uzura.

2. O geanta din piele naturala are un aspect deosebit

Chiar si un ochi neantrenat isi poate da seama de o geanta din piele naturala. Se stie ca pielea naturala este considerat un material de lux asa ca diferenta dintre o geanta din piele si una din material ecologic este vizibila. In plus, aceasta ofera rafinament, eleganta si stil.

3. O geanta din piele naturala este usor de integrat in tinute

Datorita materialului de calitate si a faptului ca geanta are o structura rezistenta si nu isi pierde forma, aceasta este usor de purtat in diverse tinute, fie ele casual sau elegante. Iar faptul ca are un design special, ofera prestanta intregii tinute.

4. Gentile din piele se gasesc in diferite modele si stiluri

Din fericire si gentile din piele se bucura de popularitate, astfel incat pe piata gasim o gama variata de modele. De exemplu, pe Manier.ro gasim atat genti elegante, dar si casual sau rucsacuri. Modele diverse, pentru stiluri diferite si in culori deosebite, precum aceste modele de genti dama mov. Toate, pentru iubitoarele de frumos.

geanta manier

geanta din piele

Cum se intretine o geanta din piele?

Pentru a ne putea bucura cat mai mult timp de o geanta din piele este necesar sa avem putina grija de ea. Nimic iesit din comun dar e important sa o curatam si sa o ingrijim. O geanta din piele naturala trebuie pastrata si depozitata intr-un saculet din bumbac sau panza, pentru a permite materialului sa respire. Aceasta nu are nevoie de o ingrijire speciala, insa trebuie sa fie curatata in mod periodic astfel:

  • se foloseste intodeauna o laveta moale pentru a nu lasa urme pe materialul gentii;
  • se curata cu o laveta inmuiata in apa si sapun ( fara coloranti artificiali) ;
  • nu se pulverizeaza nicio solutie pe geanta. Inainte de a o curata pulverizeaza solutia pe laveta;
  • gentile cu suprafete din lac pot fi curatae cu o solutie speciala pentru genti sau glicerina;
  • gentile din piele intoarsa pot fi curatate cu o perie moale;
  • manerul gentii dar si zonele pe care le atingem cel mai des trebuie curatate periodic pentru ca aceste zone se incarca cu grasime, astfel se va depune mai mult praf.

Cum deosebesti o geanta din piele naturala de una din piele ecologica?

Daca nu te pricepi foarte bine la acest aspect, pentru a fi siguri ca faci alegerea cea mai buna si geanta achizitionata chiar este din piele sunt cateva metode care te vor ajuta in acest sens:

  • eticheta- orice geanta din piele naturala va veni insitita de un certificat de garantie care sa ateste autenticitate si faptul ca e realizata din piele naturala;
  • poti verifica detaliile- marginile gentii din piele au un aspect brut;
  • atinge pielea- pielea naturala este fina, moale dar flexibila.

Asadar, sper ca v-am convins de faptul ca o geanta din piele naturala este superior calitativa decat una din piele ecologica. Raportul calitate-pret este justificat, astfel incat atunci cand optam pentru o astfel de geanta sa fim convinse ca merita investitia iar timp de cativa ani ne putem bucura din plin de modelul de geanta favorit.

Voi ce tip de geanta alegeti, din piele naturala sau din piele ecologica? Si de ce?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

9 Comments

  1. Ma bucur mult ca am aflat despre cum sa pastrezi mai mult timp o geanta din piele naturala,pentru ca e adevarat ca daca nu stim cum,ea se deterioreaza mult mai repede!

  2. Mie imi place mult sa am si genti din piele naturala si din piele ecologica! Imi place sa am din piele naturala de obicei pe negru pentru ca o pot purta la mai multe tinute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.