Biscuitii bio de la Bjorg- dulciuri sanatoase pentru cei mici

Cred ca fiecare parinte isi doreste sa ofere celor mici cele mai bune produse. Si cum pe piata exista o multtudine de dulciuri, care mai de care mai atractive, dar cu ingrediente deloc prietenoase, noi ca parinti trebuie sa cautam alternative sanatoase, dar numai bune pentru a le satisface celor mici pofta de dulce. Asa am descoperit prin intermediul celei mai recente campanii de la Buzzstore, biscuitii Bjorg, care ne-au indulcit fiecare pauza de dulce.

Biscuitii bio de la Bjorg- dulciuri sanatoase pentru cei mici

Pachetelul nostru a continut 4 cutii de biscuiti:

  • biscuiti bio glazurati cu ciocolata;
  • batoane bio cu cereale si ciocolata cu alune;
  • batoane bio cu cereale si ciocolata;
  • barcute bio cu cereale si dulceata de caise.

Dar si o carte de colorat si un rucsacel.

bjorg

Daca nu stiati Bjorg se angajeaza de peste 25 de ani sa promoveze Bio-nutritia: alimente ecologice din ingrediente selectionate si  asociate pentru calitatile sale nutritioanale: fara conservanti, coloranti, arome adaugate sau ulei de palmier.

Trebuie sa recunosc faptul ca si papilele mele gustative sau bucurat de biscuitii bio de la Bjorg. Stefan a fost cel mai incantat in prima faza de ambalaje iar mai apoi de gustul lor delicios. Biscuitii lui favoriti au fost cei glazurati cu ciocolata cu lapte. Acestia sunt biscuiti din cereale integrale in forma de animale amuzante. E imposibil sa nu ii cuceresti ce cei mici cu acest tip de gustare. Pe cat de deliciosi, pe atat de sanatosi!

Batoanele bio, au fost favoritele mele. Sunt ideale pentru gustari rapide, in pauza de masa sau pur si simplu ca sa iti satisfaci pofta de ceva bun.

Barcutele cu dulceata de caise au fost de vis! Sfaramicioase si dulci, numai bune pentru pachetelul celui mic de la gradinita. Cred ca se vede pe fata lui cat a fost de incantat!

Un alt plus ar dulciurilor Bjorg este acela ca produsele vin ambalate individual, astfel acestia isi pastreaza textura timp indelungat si pot fi luati fara nicio problema in pachet la scoala sau serviciu. Daca vreti si voi sa incercati produsele Bjorg sa stiti ca le gasiti pe site-ul Nutrivita.ro.

 

Voi stiati de bunatatile Bjorg? 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.