Ce platforme online din Romania colaboreaza cu bloggerii?

Am creat blogul in 2013. Pe vremea aceea nu erau atat de multe bloguri ca in prezent si articolele avea destule vizualizari. Acum, au aparut din ce in ce mai multe bloguri si  activitatea se desfasoara mai mult pe retelele de socializare. Dar chiar si asa, blogul meu este intr-o continua crestere si ma bucur zi de zi ca imi pot asterne gandurile si recomandarile vizavi de produsele sau serviciile pe care le incerc.

O intrebare care e pe buzele multora dintre cei ce nu au blog sau care vor sa isi faca unul este aceea: blogul produce bani? Raspunsul este simplu: da. Insa castigul vine dupa multa munca si investitie. Munca pentru blog consta in articole bine detaliate, poze reprezentative iar investitia consta in achizitia unui domeniu personal, unui serviciu de hosting si aparatura/ gadgeturi pentru realizarea unor poze cat mai clare. Dupa toate acestea, da, se poate spune ca ca blogul aduce bani.

De cand fac bani cu blogul?

Am inceput sa castig banuti pe articole, inca din primele luni de la crearea lui , cu redactarea de articole de promovare a unor site-uri din afara tarii. Nu va imaginati ca preturile erau exorbitante dar erau ceva banuti pe care ulterior ii investeam tot in blog.

Ce platforme online din Romania colaboreaza cu bloggerii?

De cativa ani am descoperit platforma online www.advertoriale.eu pe care ulterior, mi-am si creat cont. Am adaugat in cont blogul pe care activez si adresa de paypal pe care se poate face plata si am asteptat sa fiu selectata. Dupa selectare, in cont apar job-urile care se potrivesc blogului iar eu am optiunea de alege sa scriu pentru orice job imi doresc.

Imi place la platforma advertoriale.eu faptul ca au destule job-uri disponibile astfel incat in functie de timp sa scriu pentru ele.

advertoriale.eu

Cum functioneaza redactarea unui articol pentru un job selectat?

Fiecare job are in descrierea sa pretul, cerintele pentru redactarea advertorialului cat si data pana la care e disponibil jobul. Daca am vazut un articol care mi se pare ca se potriveste blogului  dar nu am timp sa il redactez, il pot rezerva iar cand dispun de timp il pot redacta si apoi inscrie pe site. Toate articolele, daca respecta cerintele vor fi aprobate de administratorul site-ului.

Cum ma ajuta inscrierea pe advertoriale.eu?

Desi nu pot spune ca din activarea pe aceasta platforma imi aduce extrem de multi bani, dar lunar, daca am timp, chef si gasesc joburi potrivite mie cu un pret bun, pot strange o suma bunicica pentru a-mi achita serviciile de hosting, de exemplu. Sau ii pot cheltui pe ce vreau eu. Cert e ca e un castig in plus.

Ce apreciez la platforma?

Apreciez faptul ca acestia lucreaza cu bloggerii si le ofera o sansa sa castige cativa banuti. Lucru important, mai ales daca esti la inceput si nu ai si alte colaborari platite. Au pagina de facebook pe care raspund destul de prompt. Si daca apar probleme vor fi cu siguranta rezolvate.

Ce as imbunatati la platforma advertoriale.eu?

Ei bine, asa cum am spus mai sus, in contul fiecarui blog apar diverse job-uri disponibile, nu pot sa ma plang. Dar, personal as recomanda ca acestea sa fie cat mai bine platite. Intrucat, redactarea unui articol cu un numar mare de cuvinte necesita timp de redactare, informare si mai apoi promovare. Lucru care ar trebui platit mult mai bine decat preturile care se ofera. Dar repet, pe site sunt disponibile si job-uri cu preturi extrem de mici dar si preturi acceptabile, noi suntem liberi sa le alegem pe cele pe care le dorim. Important este ca articolele redactate sa aduca in prim plan afacerea/produsul ce se vrea promovat insa fara exagerari.

As mai schimba si faptul de a sti o data sigura la care se fac platile. Din ce am observat nu este o data fixa in care suma din cont este platita, insa eu nu prea tin cont de ea fiindca nu am nevoie in mod expres de acei bani. Plata se face de fiecare data, nu a fost o problema, doar ca nu stiu cu exactitate care e data in care acestea se realizeaza.

Per total sunt multumita. Activez de ceva timp in platforma advertoriale.eu si am redactat de-a lungul timpului cateva articole ce mi-au adus banuti in plus in pusculita. Fie ca mi-am platit serviciul de hosting, domeniul pe un an sau abonamentul de la Netflix, acesti bani au fost bineveniti. Facuti pe munca mea.

Aceasta platforma de sustinere a bloggerilor mi se pare ideala mai ales pentru bloggerii la inceput de drum, ce au o vechime minima de 1 an. Astfel, acestia pot capata vizibilitate, isi pot testa abilitatile si pot face ceva banuti in plus.

Daca si tu ai un blog si vrei sa te inscriii, aici o poti face. Ulterior, daca vei fi acceptat poti face proprii tai banuti, pe munca ta.

Voi aveti un blog? V-ati inscrie pe o astfel de platforma?

 

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.