Mamiland.ro- haine pentru bebelusi si copii la preturi bune

Intotdeauna  am fost adepta cumparaturilor online. Cu atat mai mult acum, de cand e pandemie. Mi se pare super comod sa comand de acasa si in plus, de cele mai multe ori gasesc produse la preturi foarte bune. Si cumpar haine pentru intreaga familie. Uneori mai dau gres, dar de obicei fac alegeri inspirate. Ultima comanda in materie de haine pentru copii a fost pe Mamiland.ro. I-am luat piciului cateva articole necesare si am fost mega incantata de achizitii.

mamiland

Mamiland.ro- haine pentru bebelusi si copii la preturi bune

Mamiland.ro este un magazin online descoperit recent dar care de la prima comanda m-a incantat, asa ca o sa le raman client fidel. Pe site gasim o gama variata de hainute, atat pentru bebelusi cat si copii mai mari, asa cum e Stefan. La categoria bebelusi pot spune ca gama este mai vasta cu o groaza de lucrusoare dragute, la preturi bune. Dar si copilasii mai mari se pot bucura de haine frumoase si haioase.

Eu am optat pentru piese basic, necesare in perioada de tranzitie a sezoanelor. Primavara e tare dificil sa il imbrac corespunzator pe Stefan. Vremea e schimbatoare si lui ori ii e frig, ori ii e cald. Asa ca trebuie sa ii aleg articole versatile.

Am ales prima data o jacheta neagra, pufoasa pe interior tocmai in ideea de a o purta acum, in perioada asta. I-am ales marimea 4-5 ani si am facut o alegere super buna. El e slabut de fel si desi are 4 ani si jumatate ii iau hainute mai mici pentru varsta lui dar jacheta ii vine de minune. Jacheta asta e chiar ce trebuie si deja am purtat-o de multe ori. Fiind subtire ii da lejeritate in miscare, iar faptul ca e pufoasa ii tine de cald, pe dedesupt nefiind nevoie sa il infofolesc. E ideala pentru zilele de gradinita, cand dimineata e frig iar la amiaza e cald. E cea mai buna alegere din comanda!

I-am ales si un set format din pantaloni si pijamale, marimea 4-5 ani. Ei bine, setul acesta ii este mare, super mare, asa ca nu il poate purta inca. La toamna cred ca ii va veni de minune.

Din categoria produselor alese cu varsta de 3-4 ani, fac parte o bluza cu ” Hello smurf ! „, o bluza in doua culori-negru si alb cu panda dar si o bluza cu aligator. Desi produsele sunt pentru varsta 3-4 ani tot sunt usor largute, insa pot fi purtate asa ca piciul a fost mega incantat de ele.

Toate produsele sunt de o calitate super buna si sunt comode. Chiar recomand cu incredere magazinul Mamiland.ro. Calitate si rapiditate!

Voi stiati de acest magazin online? Obisnuiti sa cumparati online haine pentru copii?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Nu stiam de acest magazin online pana acum.Sunt tare faine hainutele alese,sa le poarte sanatos!

  2. Nu am cumpărat niciodată de pe acest site ,dar să intru acuma să mă uit și eu să văd ce au și cum sunt prețurile ,de ceva timp prsfer să cumpăr numai online și chiar am nimerit lucruri bune la prețuri super accesibile .Să le poarte cu plăcere ,foarte frumoase !

  3. Foarte frumoase.Daca stau bine sa ma gandesc nu am comandat online prea multe haine pentru copii,de fapt,cred ca pot număra pe degete de cate ori am comandat câte ceva

  4. Vai ce frumoase sunt toate hainutele!Mi.as fi dorit mult si eu sa am un copilas sa.l imbrac asa frumos!😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.