Pregatiri pentru vara cu sandale si costume de baie de pe Milanoo

Vremea din zilele astea tare ne da batai de cap, primavara pare departe. Dar nu imi pierd speranta ca in saptamanile ce urmeaza ne vom bucura din plin de soare si caldura. Si sincera sa fiu, am chef de ceva shopping de articole de vara. Poate cu ocazia asta atragem ce ne dorim. Asa ca prima oprire in materie de achizitii de vara este pe Milanoo. Recunosc faptul ca e un site nou pentru mine insa la prima impresie sunt mega incantata, am vazut chestii atat de frumoase si cu niste preturi foarte bune, incat greu e sa rezist tentatiei.

Pregatiri pentru vara cu sandale si costume de baie de pe Milanoo

Cu gandul la vacanta, prima oprire a fost la categoria costumelor de baie, in cautarea unor sexy bikini numai buni de purtat la plaja. Sunt destul de pudica de fel, insa cum nu poti face plaja imbracata, e cazul sa imi iau cateva modele noi de costume de baie. Cele vechi s-au demodat si fie vorba intre noi, nici marimea nu mai e aceeasi.

Am vazut pe Milanoo niste costume de-a dreptul fantastice. Modelele sunt speciale si imi place ca au o gama variata de articole, astfel incat si cea mai pretentioasa fata isi va gasi ceva pe plac.


Pana la vacanta mai e, dar totusi sper ca va veni in curand vremea sandalelor. Asa ca un search la gladiator sandals imi aduce in fata niste modele de sandale gladiator divine. Tipul asta de sandale a devenit din ce in ce mai cautat. Si inteleg de ce! E un model deosebit, ce vine bine atat la rochii cat si la pantaloni scurti sau fuste. Nu prea ai cum sa treci neobservata integrand intr-o tinuta o astfel de percehe de sandale. Mi-am facut un wishlist consistent, sa stiti! Ce va arata aici e doar o parte din dorintele mele.


 

Voi cum sunteti? Asteptati si voi vara comandand haine mai inainte decat e cazul? Stiati de Milanoo?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Dragutee 2 lea costum si prima pereche sandalute imi plac , ultima pereche de sandalute arata f frumos ca model dar nu pot si nu am purtat asa inalt niciodata , arata f frumos pe picior!

  2. Ce frumoase sunt toate in special sandalele cu toc.Nu esti singura chiar azi cautam niste rochite de vara!

  3. Foarte frumoase toate ,să le porți cu mare drag ! Așa fac și eu ,de multe ori îmi cumpăr haine ptr.iarnă vara și iarna îmi iau de vară .

  4. Ce frumoase pot fi toate!!!Costumele de baie sunt atat de frumoase!!!Mi-as dori ca si eu sa am o silueta asa mai slabuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.