Pantofigiulio.ro- magazin online de pantofi de dama din piele pentru toate stilurile

Teoretic doua saptamani ne mai desparte de vara. Practic noi nu ne-am bucurat nici de primavara. Insa sper ca vremea frumoasa si calduroasa sa vina cat mai curand. Adevarul e ca eu m-am pregatit de vara de ceva timp, in momentul in care mi-am achizitionat cele mai frumoase sandale de pe pantofigiulio.ro. Si de atunci, tot astept sa vina vremea frumoasa sa le pot purta.

Pantofigiulio.ro– magazin online de pantofi de dama din piele pentru toate stilurile

GIULIO este un magazin online ce ofera o gama variata de produse din piele naturala, fabricate in Romania inca din 1990. Pe site gasim orice tip de incaltaminte din piele ne dorim, de la sandale, pantofi si pana la ghete si cizme. In stil office, casual sau sport. Eu recunosc ca sunt cucerita de cum este realizat site-ul lor online. E aerisit si foarte bine structurat astfel incat mi-e mai mare dragul sa stau sa-l rasfoiesc.

Atunci cand am rasfoit gama de sandale de dama tare greu m-am decis, fiindca pe site au o multitudine de modele frumoase, speciale si atat de finut lucrate. In realitate m-am convins ca da, GIULIO merita din plin aprecierea pentru produsele lor.

pantofigiulio

3 perechi de sandale din piele naturala pentru o vara reusita

Cred ca fiecare dintre noi asteapta vara cat mai curand. Cu atat mai mult acum cand restrictiile s-au mai diminuat si putem iesi in voie. Eu am optat pentru 3 perechi exact pe stilul meu si in culori care imi plac la nebunie.

Desi nu mai port atat de des incataminte cu toc, cele doua perechi de sandale de pe pantofigiulio m-au cucerit instant. Am optat pentru o pereche nude fiindca o pot purta in multe combinatii iar cea de-a doua perechi cu galben si maro pentru tinute mai speciale. Trebuie sa recunosc ca perechea din urma e favorita mea, combinatia de culori e fabuloasa. Cea de-a treia pereche de sandale este fara toc pentru ca abia astept sa port rochii vaporoase si sa ma plimb cat mai mult.

Toate cele 3 perechi de sandale arata perfect in realitate si sunt lucrate impecabil. Sunt extrem de comode si se aseaza foarte bine pe picior. Eu am ales marimea 36 pe care o port de obicei si imi vin perfect.

Sunt super-super incantata de faptul ca am descoperit pantofii GIULIO si cu siguranta o sa le raman clienta fidela.

Voi purtati pantofi din piele? Ce model va place cel mai mult?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Sa vinaaaaa varaaa zic ! Sunt f frumoase , eu pe cele fara toc le prefer . Sa le porti cu drag !

  2. Toate sunt superbe ,dar cele fară toc sunt preferatele mele .Să le porți sănătoasă draga mea .

  3. Ce bine e de tine ca porti asa numar mic la picior!
    Acum poate veni vara ca tu esti aprovizionata cu sandale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.