3 sporturi de vara pe care le putem practica in sezonul acesta

In sfarsit vara mult asteptata a sosit. Si sunt convinsa ca fiecare dintre voi a asteptat-o cu nerabdare asa cum am asteptat-o si eu. M-am saturat de zile mohorate, ploioase si sper ca lunile acestea sa avem parte de vreme cat mai frumoasa pentru ne putea bucura de timp alaturi de cei dragi, in natura sau practicand orice sport de vara ce ne place.

Si fiindca ne-am saturat de stat in casa, anul acesta trebuie neaparat sa iesim din casa, sa calatorim, sa socializam si sa practicam sporturi de vara menite sa ne mentina in forma si sa avem silueta mult visata.

3 sporturi de vara pe care le putem practica in sezonul acesta

Sportul este cea mai buna modalitate de a ne mentine in forma, indiferent de sezon. Insa cum vremea frumoasa ne da energie si un vibe bun, parca atunci cand e cald vrem sa facem mai mult sport, fie in natura, fie in sala de sport.

Indiferent de sportul pe care il practicam e bine sa stim ca e necesar sa avem echipament adecvat acestuia. Asta pentru a ne desfasura in voie si a ne simti bine. De unde putem achizitiona echipament pentru un sport de vara sau pur si simplu pentru orice zi? De la Decathlon, bineinteles! Atat pe site cat si in magazinele fizice avem o gama variata de articole sportive potrivite fiecarui membru al familiei, astfel incat sa ne simtim in largul nostru si comod atunci cand vine vorba sport.

Si ca sa nu o mai lungesc prea mult, haideti sa ca spun cum va puteti mentine in forma in aceasta vara:

  1. Drumetiile– sunt cea mai buna metoda de a ne bucura de vremea frumoasa alaturi de familie este de a organiza drumetii. Asa ne putem lua portia de vitamina D de la soare, dar ne putem mentine si in forma buna. In plus, e una din cele mai faine metode de a socializa si a ne petrece timpul alaturi de o gasca mare. decathlon
  2. Inotul– acesta este considerat cel mai sanatos sport dintre toate, iar ep timpul verii e si mai placut sa il practicam. Inotul ajuta foarte mult la respiratie, functionarea creierului si a muschilor. Este ideal pentru cei ce se confrunta cu dureri de spate, probleme ale coloanei sau kilogramele in plus, pentru a avea un corp armonios. 
  3. Tenisul sau fotbalul– acesta este un sport care ne disciplineaza si ne confera un corp armonios si posibilitatea de a alerga si a face miscare intr-un ritm alert. Tenisul este un sport recomandat si celor mici, avand posibilitatea de face chiar si performanta. 

Acestea sunt 3 sportul pe care fiecare dintre noi le poate practica. Important e sa facem miscare, sa avem un stil de viata sanatos si sa ne bucuram din plin de ceea ce ne ofera natura. Un alt mod de a face miscare este mersul pe bicicleta, astfel ne vom putea face necesarul de miscare zilnic, fara a fi nevoie sa plecam departe de casa.

Sunt tare curioasa, voi ce sport practicati de obicei in sezonul cald? Obisnuiti sa cumparati echipament sportiv de pe Decathlon?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. Drumețiile le practic pe fiecare zi,de inotat nu știu și nici nu vreu să învăt că îmi este frica de apă .Din Decathlon nu am cumpărat până acuma nimica .

  2. Eu nu prea sunt o fana inflacarata a sportului din pacate,dar imi place ca zilnic sa ies si sa fac drumetii!!Acest sport e singurul pe care il practic din pacate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.