Care sunt criteriile de care am tinut cont atunci cand mi-am ales firma de hosting pentru blog?

Acum 8 ani cand mi-am creat blogul am facut-o din pasiune, dar fara a sti prea multe detalii tehnice. Initial blogul meu a fost realizat pe o platforma gratis. Insa, mi-am dorit sa evoluez, asa ca acum 3 ani am decis sa imi iau propriul domeniu si implicit sa apelez la o firma de servicii de hosting. Asa este indicat sa aiba fiecare site personal/blog sau magazin online.

Ce inseamna gazduire web?

Un serviciu de gazduire web ne permite sa introducem pe internet un website sau o pagina web. Un astfel de serviciu de hosting este frunizat de firme specializate precum HostX.ro care ne ofera tehnologiile si serviciile necesare pentru ca pagina web sa fie vizualizata pe internet si sa functioneze in parametri online.

hosting

Care sunt criteriile de care am tinut cont atunci cand mi-am ales firma de hosting pentru blog?

Ei bine, pana in acest moment am schimbat 3 firme de hosting si asa am ajuns la firma actuala, fiindca cele precedente nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor. Ba chiar, au fost probleme serioase pe serverele unui vechi provider asa ca blogul meu a fost in stand by o saptamana chiar. De atunci sunt mai exigenta si tin cont ca firma de hosting :

  • sa ofere pachete de servicii la preturi rezonabile si potrivite site-ului meu;
  • sa faca recomandari pentru a face alegerea cea mai buna;
  • sa ofere asistenta tehnica 24×7;
  • in cazul in care migrez de la alt provider sa imi fie oferit ajutorul, astfel incat sa nu apara probleme si nici sa fiu nevoita sa platesc cost suplimentar. La HostX.ro avem optiunea asta.
  • experienta in domeniu pentru a putea fi rezolvate diversele probleme sau atacuri imprevizibile;
  • sa ofere securitate si protectie antimalware;
  • platforma sa fie usor de utilizat chiar si pentru incepatori.

E important sa cautam firma de hosting potrivita site-ului nostru astfel incat sa beneficiem atat de servicii de calitate dar si de preturi accesibile. Cei de la HostX.ro ofera toate criteriile de mai sus, astfel incat potfi o alegere potrivita pentru orice site. Pentru alte informatii sau nelamuriri ii puteti contacta.

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.