Ce jucarii din lemn pentru copii sa cumparam in functie de varsta?

De cand am devenit mamica sunt extrem de atenta la ceea ce ii cumpar copilului meu. Atat in materie de mancare, imbracaminte cat si jucarii. Fiindca cei mici au o atractie speciala catre jucarii, mi-am dorit inca din primul an de viata sa ii ofer baietelului meu jucarii de calitate, care sa nu ii puna in pericol sanatatea si cu ajutorul carora sa isi dezvolte abilitatile. De departe, cele mai apreciate jucarii alese de mine sunt jucariile din lemn. Acestea s-au dovedit a fi alegerea cea mai buna pentru jucariile copiilor indiferent de varsta lor.

In mare parte, jucariile din lemn sunt jucarii educative, asa cum veti vedea si in magazinul online Bobomarket.ro.  Jucariile din lemn au scopul de a-i incuraja pe piticii de toate varstele sa descopere lucruri noi, sa fie creativi si sa invete intr-un mod placut informatii. De mentionat faptul ca jucariile din lemn sunt realizate din materiale naturale si nu contin substante toxice, ce le-ar pune in pericol sanatatea.

Ce jucarii din lemn pentru copii sa cumparam in functie de varsta?

Fiecare varsta are particularitatile sale si copiii vor avea nevoie de jucarii specifice acesteia. Asadar, inainte de a-i cumpara o jucarie din lemn e important sa i se potriveasca si sa ii dezvolte abilitatile.

Jucarii din lemn pentru bebelusi

Cand sunt mici copiii sunt atrasi de sunete si lumini asadar jucariile din lemn pentru aceasta varsta sunt simple insa e important sa fie colorate pentru a le atrage atentia si a descoperi lumea inconjuratoare. Pentru bebelusii de peste 6 luni e important sa le achizitionam jucarii ce ii ajuta sa foloseasca miscarile invatate, motricitate grosier, coordonare maini-ochi si chiar jucariile ce ii ajuta sa invete formele si culorile. De exemplu, trenuletul cu forme din lemn poate fi o alegere mai mult decat potrivita.

Jucarii din lemn pentru copii de 1-2 ani

Aici gama de jucarii din lemn este ceva mai larga. Jucariile complexe precum puzzle-urile simple cu figurine, jucarii de impins si tras pe afara. Dar si cutiile senzoriale ce ii vor ajta pe cei mici sa isi dezvolte motricitatea si sa cunoasca diverse texturi.

 

 

Jucarii din lemn pentru copii incepand de la 2 ani

De la aceasta varsta jucariile trebuie sa aiba un rol educativ. Intrucat cei mici sunt ca un burete, e important sa invede lucruri noi prin joaca. Astfel jucariile educative precum cuburile din lemn, seturile de construit, jocuri de asociere sau ceasuri sunt jocurile care ii vor atrage cu siguranta.

Pe Bobomarket. ro am gasit o gama variata de jucarii din lemn pentru copii indiferent de varsta. Si cum Stefan este la varsta la care jucariile trebuie sa fie educative, mi-am indreptat atentia catre jucarii din lemn pentru a invata ceasul, literele dar si alte informatii de care are nevoie si pe care le poate invata intr-un mod distractiv.

In plus, am si pentru voi un cod de reducere de 10% la prima comanda pe Bobomarket: jucarie10. Doar va alegeti jucariile favorite si aplicati codul la finalizarea comenzii in sectiunea ” aplica un cupon de discount „. Spor la cumparaturi!

Voi obisnuiti sa cumparatii jucarii din lemn copiilor? 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

  1. Avem și noi câteva jucarii de lemn însă din păcate nu prezintă interes pentru copiii mei

  2. Fetita mea e deja mai mare si nu se mai joaca cu jucariile dar cu siguranta daca as mai avea un copil mi.ar place foarte mult sa.i cumpar astfel de jucarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.