Ce reprezinta pictura pe numere pentru adulti

Pictura pe numere este o tehnica veche de pictura care a fost utilizata de marii artisti ai lumii, precum Michelangelo, pentru a realiza lucrari minunate. Este un concept simplu care ofera adultilor sansa de a experimenta beneficiile terapeutice ale picturii.

Ce reprezinta pictura pe numere

Pictura pe numere se infaptuieste prin impartirea unei imagini complete in zone aleatorii numerotate. Imaginile pe care le vei obtine daca alegi sa faci picturi pe numere,vor fi foarte frumoase, la fel ca si cum ar fi fost facute de un artist cu experienta. Cand picteaza, multi oameni se simt fericiti si impliniti. Ceea ce simti este bucuria care vine din crearea a ceva frumos si unic!


De ce ai nevoie

Lucrurile de care ai nevoie pentru a incepe sa pictezi sunt usor de obtinut pentru ca exista kituri de picturi numere, precum cele de la daretopaint.ro. In kit vei gasi, pe langa panza si pensule, vopsea acrilica,deoarece este mai usor de gestionat. Exista multe seturi de pictura pe numere din care sa alegi, in functie de preferintele tale.

Deci, ce beneficii ofera pentru un adult pictura pe numere?

– Ajuta la reducerea stresului
Pictura pe numere are un efect terapeutic care te poate ajuta sa faci fata stresului mult mai bine. Senzatia placuta pe care o ai in timp ce pictezi te va ajuta sa te relaxezi si sa te simti mai putin stresat.
– Imbunatateste sanatatea mintala
Poti evita problemele legate de sanatatea mintala, cum ar fi anxietatea si depresia, pictand. Te ajuta sa devii mai constient de sine, valorificandu-ti creativitatea interioara. La final, te vei simti mai fericit si mai increzator in tine.
– Reglarea echilibrului emotional
Persoanele care picteaza au, de asemenea, un nivel mai ridicat de echilibru emotional. Ele au mai mult control asupra emotiilor si actiunilor lor si se pot concentra asupra lucrurilor care le fac cu adevarat fericiti.
– Este o modalitate excelenta de relaxare
Pictura pe numere este una dintre cele mai bune idei pe care le poti avea ca modalitate de relaxare dupa o zi lunga de munca. Nu este o activitate greoaie, ceea ce face ca pictura pe numere sa fie o activitate pentru adulti care au nevoie de o activitate usoara si distractiva pentru a-si imbunatati abilitatile motorii.
– Imbunatateste concentrarea
Adultii care au nevoie de o activitate distractiva si relaxanta care sa le imbunatateasca capacitatea de concentrare ar trebui sa ia in considerare pictura pe numere.

Incearca si tu sa pictezi pe numere! Va fi o experienta fantastica care te va face sa vrei sa pictezi iar si iar.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

One Comment

  1. Fix la asta ma gândeam si eu, ca e o buna modalitate de a exersa pe partea de motricitate fina, o metoda antistres și de cultivare a răbdării. Nu am incercat, dar cred ca as putea sa imi suprim creativitatea si sa termin cu entuziasm un astfel de tablou. 😁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.