De ce sa optezi pentru un rucsac dama

Rucsacul a inlocuit de ceva vreme faimoasa geanta de dama care acum 20 de ani era un accesoriu must-have pentru orice femeie. In ziua de astazi, un rucsac dama este mult mai versatil si se potriveste mai bine cu tinutele urban/sport.

Magazinul joolar.ro ofera o gama vasta de rucsacuri de cea mai buna calitate, iar preturile sunt avantajoase pentru orice client sau clienta. Un rucsac dama casual reprezinta o investitie deloc mare pentru un accesoriu ce va fi folosit ani la rand!

rucsac dama

Pentru cine este potrivit un rucsac

Pentru mamele cu copii mici, un rucsac este ideal pentru ca incorporeaza si sticla cu apa, si jucariile si alte lucruri necesare unui copil, pe langa toate lucrurile personale ale mamei. Sunt situatii cand o geanta sau o poseta este, pur si simplu, neincapatoare pentru nevoile unei mame cu un copilas, nemaivorbind de mamele cu doi.

Chiar daca nu ai copii, dar ai multe lucruri pe care vrei sa le ai mereu cu tine si la indemana, rucsacul este solutia. Acesta este practice fiindca greutatea se imparte intre cei doi umeri. E si mai usor de transportat si eviti si durerile de umeri provocate de o geanta de umar prea plina. Doar gandindu-te la faptul ca orice ai duce in spate ai mereu mainele libere, vrei sa iti cumperi un rucsac neaparat! Poti servi cafeaua in timp ce mergi grabita spre birou sau poti lua copii de mana cand esti cu ei la plimbare.

De multe ori, in viata de zi cu zi, care cuprinde si programul de munca, ai de dus un laptop, o agenda, un pix etc., care cu greu pot incapea intr-o poseta. Imagineaza-ti ca, daca ai purta geanta, ar trebui sa mai ai la indemana inca o punga sau ceva similar, pentru transportarea tuturor lucrurilor necesare. 

Cu un rucsac de dama, vei beneficia de doua avantaje concomitent: vei transporta cele necesare in spate si mainele le vei avea libere.

Un rucsac dama piele este alegerea cea mai potrivita atunci cand vine vorba de depozitatea bunurilor personale voluminoase si de valoare. Odata ce ai gustat din aceasta placere, nu vei mai iesi din casa fara un rucsac!

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.