Geanta din piele Manier- alegerea cea mai potrivita pentru orice iesire

In sfarsit ne putem bucura de vreme frumoasa si putem iesi la plimbari cat mai des. Anul trecut a fost unul atipic dar anul acesta trebuie sa recuperam timpul pierdut. Iesirile in oras, alaturi de familie si prieteni sunt cele mai faine alegeri in aceasta perioada. Asadar, eu m-am pregatit temeinic si mi-am adaugat in garderoba cateva lucruri noi pentru tinute chic dar si accesorii, precum gentile incapatoare de care o mamica are nevoie la fiecare iesire.

Ultima achizitie in materie de accesorii a fost o geanta mov, din colectia impresionanta de genti Manier. Intotdeauna am fost atrasa de culorile deschise, ce imi dau un vibe bun dar si scot din anonimat o tinuta. Am optat pentru o geanta din piele naturala pentru ca este o investitie pe termen lung si raportul calitate-pret este exceptional.

De ce prefer o geanta din piele in detrimentul uneia din piele ecologica

Ei bine, am in colectie genti din piele ecologica fiindca obisnuiesc sa cumpar de cele mai multe ori compulsiv si daca mi-a placut un model anume il aleg desi stiu ca nu este un produs ce va rezista mult timp. Gentile din piele ecologica sunt mai ieftine de aceea mai multa lume prefera sa le cumpere. Totusi, o geanta din piele naturala este de departe alegerea cea mai buna indiferent de varsta pe care o avem sau de stilul abordat .

5 motive pentru a cumpara o geanta din piele naturala:

  • durabilitate- cred ca toata lumea stie ca o geanta din piele naturala rezista foarte bine in timp, este mai rezistenta la uzura si daca o ingrijim corespunzator ne putem bucura multi, multi ani de ea;
  • procesul de fabricare este prietenos cu mediul- fabricarea unei genti din piele naturala nu polueaza la fel de mult mediul precum fabricarea unei genti din materiale sintetice, fiindca nu sunt ultilizate materiale chimice;
  • aspect luxuriant- indiferent de modelul gentii, pielea are un aspect lucios, luxuriant si cusaturile si micile detalii sunt lucrate impecabil;
  • sunt versatile- in functie de modelul ales, gentile din piele naturala sunt usor de purtat si asortat fie la tinute de zi, fie la tinute de seara;
  • raport calitate-pret excelent- pretul unei genti din piele este justificat tinand cont ca ne putem bucura mult timp de ea;

Prima mea geanta din piele naturala de pe Manier.ro

V-am aratat poze in detaliu despre geanta care in ultimele luni mi-a fost cel mai aproape insa o sa va detaliez si aici impresii si informatii ce sper sa va fie utile.

 

Eu am ales o geanta potrivita ca marime, mai ales fiindca sunt mama si stiti cu totii ca la iesirile cu un copil e necesar sa luam super multe lucruri cu noi. Gentile cu bareta pe umar sunt favoritele mele pentru ca mi se par usor de purtat si pot lua super rapid din ele ce am nevoie. Asa ca modelul ales de mine a fost perfect pentru nevoile mele. Geanta este super bine lucrata, cusaturile si detaliile sunt imecabile. Dupa aspectul gentii, faptul ca este suficient de incapatoare e un mare plus. La fiecare iesire cu piciul ( si nu numai ) a fost prima mea alegere.

Atat modelul gentii cat si culoarea ei o face super versatila si usor de integrat in tinutele de zi cu zi. Este deja in topul preferintelor mele si sunt super incantata de alegerea facuta.

Si fiindca vara aceasta se anunta cu ceva evenimente frumoase si pentru ca atat movul cat si rozul sunt culorile mele favorite, am aruncat o privire la gentute si plicuri roz de pe site si am deja o favorita. Gentile in culori calde, deschise sunt atractia verii si cred ca orice femeie ar trebui sa aiba o astfel de geanta in colecta sa.

Sunt super multumita de ultima mea comanda de pe Manier si cu siguranta voi ramane client fidel. Modelul gentii pe care eu l-am ales arata impecabil, exact ca pe site iar calitatea sa este incontestabila. Raportul calitate-pret este la nivelul asteptarilor si imi doresc sa imi imbogatesc colectia cu modele noi.

Sunt tare curioasa sa aflu ce impresie aveti voi despre acest model de geanta? Voi preferati gentile din piele naturala sau sintetica?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.