Kit complet Yves Rocher pentru curatarea tenului gras

Produsele Yves Rocher sunt in topul preferintelor mele de ceva ani. De fapt , din momentul in care le-am descoperit sunt nelipsite din rutina mea. Am incercat atat produse pentru ingrijirea parului, a tenului, a corpului cat si parfumuri. De departe sunt produsele cele mai bune calitativ, raportate la pret . Asa ca am aplicat in campania Yves Rocher derulata de cei la Buzzstore si am fost super bucuroasa sa aflu ca am fost acceptata. Am primit un kit complet pentru tipul meu de ten: gras.

Kitul pentru ingrijirea tenului gras Yves Rocher a continut:

  • apa florala Pur Bleut;
  • demachiant pentru ochi sensibil Pur Bleut;
  • apa micelara Pure Menthe;
  • cleanser Pure Menthe;
  • masca dezincrustanta Pure Menthe;
  • set de 2 portfarduri;
  • o sacosa din material textil.

yves rocher

Produsele Yves Rocher combina formule bogate in ingrediente de origine naturala, provenite din plante recoltate si cultivate în campurile proprii din Franta, conform principiilor agroecologiei, oferind astfel un sprijin natural pentru ingrijirea pielii tale. Mai mult, flacoanele produselor sunt realizate din plastic 100% reciclat si reciclabil, cu grija pentru mediul înconjurător.

Impresii dupa testare

Am testat toate cele 5 produse din kitul meu personalizat si toate mi-au fost pe plac, comportandu-se perfect pe tenul meu.

Apa florala de albastrele bio are un efect calmant si se aplica dimineata si seara pe conturul ochilor cu o discheta demachianta.

Demachiant delicat pentru ochi sensibili Pur Bleut. Chiar este un demachiant sensibil si curata cu blandete machiajul ochilor fara a fi nevoie sa insist.

Apa micelara Pure Menthe are un efect purificator si curata tenul eliberandu-l de impuritati. Eu o folosesc atat dimineata cat si seara dar si pentru indepartarea machiajului. Aceasta promite sa indeparteze si machiajul rezistent la apa. Nu ma pot pronunta referitor la eficacitatea sa intrucat nu folosesc produse waterproof de obicei.

Cleanser Pure Menthe este de fapt un gel de curatare 3 in 1. Acesta curata, exfoliaza si purifica cu delicatete tenul, fara a-l usca. Dezincrusteaza porii si reduce punctele negre.

Masca pentru curatarea porilor cu carbune vegetal Pure Menthe este un must have pentru mine. Aceasta absoarbe excesul de sebum si elibereaza tenul de impuritati precum si ajuta a reducerea punctelor negre.

Toate cele 5 produse mi s-au potrivit perfect astfel incat le folosesc zilnic si tenul meu se bucura de beneficiile aduse. 

Voi ati incercat noile game de produse Yves Rocher?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.