Sampon pentru scalp sensibil Vichy Dercos Ultra Soothing

Intotdeauna mi-am dorit sa am un par frumos si sanatos. De-a lungul timpului am incercat diverse produse pentru ingrijirea parului, unele mai ieftine, altele mai scumpe. Insa, nu am fost intotdeauna multumita. Anul acesta mi-am dorit o schimbare asa ca m-am tuns mai scurt decat am fost eu vreodata. Am luat decizia asta pentru ca imi doresc ca parul meu sa arate bine, fara fire despicate si aspect neingrijit. Am renuntat la produsele pe care le aveam deja in rutina si mi-am indreptat atentia cater produse de calitate. Din fericire nu am avut pana acum nevoie de un tratament pentru caderea parului, caci e o problema ce m-a ocolit pana acum.

Atentia mi-am indreptat-o catre produsele Vichy, care sunt printre favoritele mele pentru ingrijirea parului. Cel mai nou produs a intrat in rutina mea de cateva luni si ma declar super multumita, este vorba de samponul pentru scalp sensibilVichy Dercos Ultra Soothing.

Sampon pentru scalp sensibil Vichy Dercos Ultra Soothing

In trecut am mai incercat si un sampon antimatreata din gama lor de produse pentru ingrijirea parului, mi-a placut insa mi-am dorit sa incerc si ceva pentru scalp sensibil. Samponul Vichy Dercos Ultra Soothing este un produs care mi se potriveste pe deplin, asa ca o sa il tot recumpar.

sampon vichy dercos

Imi place ca acest sampon este potrivit deopotriva pentru scalpul sensibil insa si pentru parul uscat. Asa bifez din start doua probleme. Samponul are o textura usor lichida ce face spuma din abundenta si lasa parul super curat. Miroase super  bine. Are un efect de hidratare, atat asupra scalpului cat si a firului de par. Nu fac deloc matreata, nici nu am senzatii de mancarime sau uscaciune ca in cazul altor produse de acest gen. Dupa uscare parul este moale, matasos si hidratat. Si se aranjeaza foarte rapid si frumos. Per total are tot ceea ce caut eu de la un produs pentru ingrijirea parului. Pretul sau mi se pare ok raportat la calitate, asa ca daca aveti si voi probleme cu scalpul sensibil si parul uscat, samponul Vichy Dercos Ultra Soothing poate fi o alegere buna. Eu il cumpar de pe Notino.

Voi ce produs pentru ingrijirea parului folositi? Ati incercat produsele Vichy?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

4 Comments

  1. Cred ca ar trebui sa il incerc si eu pentru ca am probleme destul de mari cu caderea lui!Multumesc de recomandare!

  2. Eu am probleme foarte mari cu scalpul,am mancarimi mari de tot si imi cade foarte tare parul.Am incercat de la Vichy samponul pentru par gras,dar cred ca ar trebui sa l incerc pe acesta sa vad poate ma ajuta,ptr ca am mai citit despre el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.