Comanda inghetata favorita pentru un moment de rasfat

Vara e anotimpul mult asteptat de toata lumea. E cald, soare si vacantele sunt cele mai dorite din tot anul. Si tot vara, parca ne resfatam mai mult ca niciodata. Spuneti voi, care e ingredientul ce asigura o vara incendiara? Sau de fapt desertul fara de care o zi torida de vara nu ar fi la fel de frumoasa. Inghetata bineinteles! Nu cred ca exista cineva care sa nu adore inghetata iar in sezonul acesta, momentul de rasfat e asigura de o inghetata de calitate.

Ce inghetata sa alegi pentru un gust de neuitat

Ei bine, sunt convinsa ca multi dintre voi ati mancat sau macar auzit de inghetata produsa de cei de la Alpin 57 Lux. Daca nu, aflati acum ca Alpin 57 Lux este una dintre cele mai mari companii producatoare de inghetata din Romania, prezenta pe aceasta piata din anul 1994.  La nivel national compania este al doilea producator de inghetata dar pe unele segmente a fost ani la rand lider de piata.

Despre Alpin 57 Lux

Produsele de cea mai buna calitate sunt realizate astăzi într-una dintre cele mai  moderne fabrici de acest gen, din Romania – fabrica de la Sebes, judetul Alba. Fabrica este situata pe o platforma industriala noua, aceasta dispunand de spatii de productie şi depozitare moderne, de linii tehnologice de fabricare a inghetatei de ultima generatie.

În 2016 ALPIN57LUX este preluat de Grupul Internaţional FOOD UNION care a devenit astfel acţionar majoritar al companiei fondată în Sebeş.

Grupul Food Union este un grup cu operatiuni internaţionale in domeniul productiei de lactate si inghetata şi este liderul pietei de inghetata in Tarile Baltice. Exporta produse în peste 25 tari, de pe toate continentele, principalele piete fiind Letonia, Lituania, Estonia, Polonia, Olanda, Marea Britanie, Azerbaijan, Rusia şi China.

Gustul unic al inghetatei Alpin 57 Lux

Informatiile de mai sus atesta faptul ca inghetata Alpin 57 Lux ofera un gust de neuitat, ideal pentru rasfatul zilnic dintr-o vara torida si nu numai. Fie ca alegem sa ne petrecem ziua acasa sau la iesirile cu prietenii, o inghetata cu ingrediente de calitate care sa incante papilele gustative este tot ceea ce ne putem dori. Si o veste buna este ca pe site-ul vreaualpin.ro cei din Bucuresti, Ilfov si Cluj Napoca isi pot face stocuri generoase de inghetata cu un singur click. Asta pentru a se putea bucura in orice clipa de inghetata favorita.

Comanda inghetata favorita pentru un moment de rasfat

Inghetata fara zahar

Daca esti la dieta si iti doresti sa mananci o inghetata delicioasa, cu aroma favorita sau pur si simplu ai ales sa inlaturi zaharul din alimentatie, poti opta pentru inghetata fara zahar a celor de la Alpin 27 Lux. E super faptul ca acestia produc si inghetata fara zahar potrivita chiar si pentru diabetici.

Inghetata premium

Daca vrei o inghetata mai savuroasa decat mananci in mod obisnuit, poti alege din gama variata de inghetata premium. O gasesti in gramaje diferite si cu arome diverse, pentru a alege exact ceea ce iti place.

Inghetata pentru copii

Ei bine, nu ne putem rasfata doar noi adultii. De cele mai multe ori copiii sunt mai pofticiosi ca noi, asa ca daca vreti sa le oferiti un desert pe placul copiilor, alegeti inghetata Junior, nu veti da gres!

Alegeti inghetata ca va place si savurati-o in tihna! E un desert delicios, ideal pentru zilele toride de vara.

Voi mancati de fel inghetata? Ce arome va plac?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.