Cum alegem hrana uscata pentru cainele nostru

Din ce in ce mai multe familii au un prieten necuvantator. De cele mai multe ori alegerile sunt inclinate catre cainii. Atat pentru adulti, cat si pentru copii, cainii pot fi prieteni de nadejde si ne sunt alaturi indiferent de situatie. E important ca in familie sa avem un animal de companie. Pe langa faptul ca ne pot fi prieteni, ne ofera afectiune, protectie , acestia ne invata sa fim si responsabili. Cainii, sau animalele de companie, in general, au nevoie de atentie deosebita in functie de necesitatile acestuia.

Dar cum, predominant, in familiile din tara noastra cainii sunt intalniti de cele mai multe ori, astazi vom vorbi despre un detaliu important pentru cresterea si dezvoltarea lor armonioasa: hrana uscata pe care sa o alegem.

Cum alegem hrana uscata pentru cainele nostru

Atunci cand alegem hrana pentru cainele nostru trebuie sa ne asiguram ca este cea mai buna alegere pentru el. Uneori putem opta pentru mancare obisnuita, dar nu toti cateii accepta acest tip de mancare, asa ca e important sa alegem sortimentul care ii place si ii face bine.

Criterii pentru alegerea hranei uscate pentru cainele nostru

Talia si varsta cainelui

Acesta este un criteriu extrem de important in alegerea hranei cainelui si trebuie neaparat sa tinem cont de el. Hrana are un rol important dar diferit in fiecare stadiu al dezvoltarii sale. De exemplu, un caine de talie mare nu va putea sa se dezvolte corespunztor cu hrana unui caine de talie mica. In functie de varsta catelului exista trei tipuri de hrana: junior ( in perioada 6 luni- 1 an ), adult ( intre 1-7 ani ) si senior ( trecut de 7 ani ).

Aroma hranei

Culoarea hranei trebuie sa fie mereu mai inchisa fiindca indica un cotninut ridicat de proteina din carne. Iar daca are aspect uleios inseamna ca are valori nutrotive ridicate. Poti alege hrana uscata cu pui, cu vita, miel sau peste.

Pretul hranei

Bineinteles trebuie sa tinem cont si de pretul hranei pe care o alegem. Recomand sa achizitionati hrana uscata de la branduri cu renume si care sunt recomandate chiar si de veterinar. Personal mis e pare mutl mai usor si avantajos pentru mine sa cumpar hrana pentru caini online. De exemplu pe buddies.ro gasim o varietate de hrana pentru caini si alte animale de companie. Gasim hrana in diverse cantitati si arome pentru gustul fiecarui caine. In plus, in perioada acesta au chiar si oferte promotionale, asa ca putem face o afacere chiar buna.

Pentru mai multe informatii ii puteti contacta la:

E important sa oferim o atentie sporita hranei pe care o alegem pentru cainele nostru. Asa cum noi alegem hrana de calitate si animalele noastre de companie trebuie sa se bucure de hrana nutritiva. Animalele sunt parte din familia noastra si ne ofera atentia dorita, multa iubire si amintiri frumoase, de aceea trebuie sa ii ingrijim corespunzator.

 

Voi ce hrana alegeti pentru cainele vostru?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.