Top 3 produse pentru tenul gras ce pot fi folosite pe timpul verii

In sezonul cald, de cele mai multe ori prefer sa ies din casa fara machiaj sau optez pentru un make-up minimalist, in functie de locul in care merg. Machiajul minimalist are rolul de a-mi acoperi micile imperfectiuni si a ma face sa ma simt mai bine in pielea mea. Nu folosesc multe produse ci aleg strictul necesar: un produs pentru ten, rimel, mascara de sprancene si un balsam de buze ori un ruj hidratant. Atat! Simplu dar de efect.

Si pentru ca vara stiu ca majoritate dintre voi nu folositi produse care sa va incarce tenul si sa va incomodeze, astazi mi-am propus sa vin in ajutorul vostru cu 3 recomandari de produse pentru ten potrivite in sezonul cald. Este un top de 3 produse pe care eu le folosesc frecvent si care mi se par ideale pentru a fi folosite atunci cand vrem un machiaj simplu dar care sa ne uniformizeze tenul.

Top 3 produse pentru tenul gras ce pot fi folosite pe timpul verii

De obicei aleg un bb cream cu spf. Acestea se aplica super simplu si au rolul de a uniformiza nuanta tenului si a acoperi micile imperfectiuni. Din aceasta categorie am 2 produse preferate. Iar pentru ocazii mai speciale, in care vreau sa arat perfect, optez pentru fondul de ten numarul 1 in viziunea mea. Dar sa stiti ca folosesc si creme cc pentru ca se preteaza bine in sezonul cald.

Bioderma Sensibio AR BB Cream

Acesta este un bb cream pe care l-am descoperit de ceva timp si imi place super mult. Este un produs pentru piele sensibila predispusa la roseata. Acesta calmeaza, uniformizeaza tenul si il protejeaza impotriva radiatiilor UV. BB cream-ul Bioderma reduce senzatiile de caldura si disconfort, ascunde roseata si un plus il are faptul ca are SPF 30 fiind ideal pentru a fi folosit si pe timpul verii.  Dupa aplicare tenul capata un glow frumos.

Missha M perfect cover BB Cream

Acest BB cream e in top. De cand l-am descoperit l-am tot recumparat. E un produs perfect pentru a fi folosit atat in sezonul cald cat si in sezonul rece. Are acoperire foarte buna, chiar ca unui fond de ten si nici nu il simt pe piele. Are SPF 42 fiind perfect pentru zilele toride de vara. E un must in trusa oricarei femei. In acest articol v-am vorbit mai multe despre el.

Estee Lauder Double Wear fond de ten

Pentru ca in sezonul cald mai mult ca in alta perioada a anului avem cele mai multe evenimente, e important ca in trusa noastra sa avem un fond de ten bun, ce poate fi folosit fara teama de a se scurge sau intinde. De departe, fondul de ten Estee Lauder Double Wear e cel mai bun fond de ten incercat de mine. Are acoperire mare, lasa tenul extrem de frumos si nu se transfera. Desi are acoperire mare, nu incarca tenul si nici nu il simt pe fata. E super, super! Daca nu l-ati incercat inca, il recomand cu mare incredere.

Voi ce produse folositi pe timpul verii? Aveti un top?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

  1. Super faine produse ! Mulțumim pentru recomandare ,aș fi curioasă să încerc Bb cream cu spf de la Bioderma ,tot ce am folosit până acuma de la ei mi-a plăcut maxim .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.