Bijuteriile- acccesoriile ce ofera stil si rafinament oricarei tinute

Anul acesta ne bucuram mai mult ca niciodata de vara si de vremea frumoasa pe care aceasta ne-o ofera. Acum apreciem din plin libertatea si faptul ca putem iesi la plimbari, merge in vacante si relaxa alaturi de cei dragi. Pentru doamne e prilejul cel mai bun de a scoate la plimbare cele mai frumoase tinute, accesorizate cu stil si rafinament. Asa ca articolul de astazi vine in ajutorul tuturor femeilor cu niste sugestii tare faine de bijuterii inedite de pe Gnoce.

Bijuteriile- acccesoriile ce ofera stil si rafinament oricarei tinute

Eu sunt de parere ca bijuteriile scot din anonimat o tinuta si pun accent pe feminitate. Nu e obligatoriu sa fim pline de bijuterii si accesorii, ce e putin e cu stil, asa ca o bijuterie- doua sunt binevenite indiferent de ocazie si iesire. Dar ce purtam? Ei bine, aici tine de gust si stil. Fiecare femeie are un stil si prefera un anumit tip de bijuterie: colier, cercei, bratari. Important e sa alegem ceea ce ne place si se potriveste intregii tinute.

Ce bijuterii gasim pe Gnoce?

De toate pentru toti, stiti vorba aia. Magazinul online Gnoce ne ofera o gama variata de bijuterii, le preturi super accesibile si de bun simt. Iata ce mi-a atras mie atentia si cred ca mi potriveste pentru accesorizarea tinutelor din aceasta vara.

Coliere

Desi nu pot spune ca sunt adepta colierelor sau lantisoarelor, vara mi se par spectaculoase si iesite din tipar. Unde mai pui ca se potrivesc de minune la rochii decoltate, pe pielea bronzata frumos! Pe Gnoce am gasit custom necklace, adica acele coliere personalizate in functie de dorinte: cu nume, data nasterii sau initiala dorita. Mi se par senzationale si arata super bine indiferent de tinuta, fie ca vorbim de stilul clasic ori elegant. Mai sunt si picture pendant necklace, adica acele coliere cu charm foto. Sunt deosebite si au incarcatura emotionala.

Inele

Desi inelele sunt bijuterii pe care nu obisnuiesc sa le port de obicei, pe Gnoce am gasit niste modele personalized rings care m-au cucerit. In plus, sunt minimaliste si arata bine cu orice ocazie.

Cercei

Ei bine, cerceii sunt favoritii mei si nu pot iesi din casa fara a-i purta. Sunt adepta cerceilor minimalisti, simpli dar de efect si de calitate. Consider ca cerceii schimba complet infatisarea, asa ca optez de fiecare data pentru modele care ma caracterizeaza si ma avantajeaza.

Sunt curioasa, voi obisnuiti sa purtati bijuterii? Ce va place cel mai des sa alegeti?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

6 Comments

  1. Cele cu initiale sau nume imi plac si mie f mult, din pacate nu mai port nimic la gat din cauza unor negi care ma agata si ma deranjeaza in jurul gatului, mi am facut o programare la un dermatolog poate ma scapa de ei !

  2. Ce frumoase pot fi aproape toate modelele!!Inelele?Ce sa mai spun!!!Si ce oferta buna au!!!Nu are cum sa nu iti placa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.