Inapoi la scoala, inapoi la sport- haine noi pentru copii de pe Decathlon

Vacanta de vara e pe sfarsite, inca putin si incepe scoala. Unii abia asteapta inceperea scolii, altii mai putin, dar toti copiii abia asteapta sa se innoiasa cu lucruri noi. Ca parinte, odata cu inceperea scolii, incep cautarile pentru a-i cumpara atat haine noi celui mic, dar si rechizitele necesare. Desi e prescolar, creste repede si de la sezon la sezon are nevoie de haine noi.

Inapoi la scoala, inapoi la sport– haine noi pentru copii

Stefan nu suporta hainele foarte elegante care sa-l incomodeze. Prefera hainele si incaltamintea sport, fie ca merge zi de zi la gradinita, ori iesim la plimbare. Asadar, atentia mea este indreptata catre hainele si incaltamintea sport de pe Decathlon fiindca acolo stiu ca o sa gasesc ceea ce ii place, la preturi accesibile.

Lista de cumparaturi pentru inceperea scolii

Trening

Din categoria treninguri pentru copii, am ales un model de trening simplu, negru ideal pentru orele de sport sau zi de zi de mers la gradi. El adora treningurile pentru ca se simte comod si dupa ele intinde mana de fiecare data. Mi se par o investitie foarte buna pentru ca pot fi purtate la fel de fel de iesiri, nu doar la scoala. Sincer, si eu prefer treningurile, pentru ca mi se par usor de purtat, nu sunt pretentioase, asa ca in cazul copiilor este una din cele mai bune alegeri.

Incaltaminte

Ohh, Stefan e super pretentios la incaltaminte. Dar si eu prefer sa ii achizitionez incaltaminte sport de calitate pentru ca vreau sa se simta comod si sa nu-l incomodeze. Pe Decathlon am gasit niste perechi de adaidasi super draguti, la pret bun si care cu siguranta il vor incanta pe cel mic. Acesti adidasi de la Adidas mi se par super frumosi si comozi numai buni pentru un echipament sport complet.

Rucsac

Desi are deja un rucsac am aruncat o privire si pe site. Am vazut cateva modele tare incapatoare dar mi se par potrivite pentru copii mai mari. El fiind prescolar nu are nevoie de un rucsac foarte mare. Am sa merg totusi in magazinele fizice poate gasesc unul dragut. Dar avem nevoie si de un rucsac de drumetie asa ca sigur il luam de pe Decathlon.

Ar mai avea nevoie si de niste accesorii, tricouri, camasi si alte lucruri marunte. O sa aruncam o privire in detaliu pe Decathon si o asa achizitionam ceea ce e necesar. Cert e ca piciul va fi super incantat si se va simti super comod in hainele si incaltamintea aleasa de la cei de la Decathon. Imi place la nebunie sa cumpar de la ei fiindca au haine de calitate, la preturi super bune, astfel incat toata familia va fi multumita.

Numai ramane decat sa ne bucuram de zilele ramase din vacanta iar odata cu inceperea scolii sa ne bucuram din plin, atat noi cat si copiii nostri. Cei mici abia asteapta sa se intalneaza cu colegii si sa socializeze, sa alerge si de ce nu, sa-si etaleze noile achizitii.

Voi ce alegeti pentru cei mici odata cu inceperea scolii? Ati vazut ofertele de pe Decathlon?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.