Schimba design-ul intregii case cu ajutorul posterelor de pe Poster Store

Acasa e locul in care ne simtim cel mai bine. O locuinta poate fi transformata cu usurinta in ” acasa ” daca avem persoanele dragi alaturi si putina grija in a transforma aspectul locuintei exact dupa placul nostru.  Piesele de mobilier se vor alege in functie de buget, necesitati si design-ul pe care ni-l dorim. Totusi, sunt de parere ca micile detalii fac diferenta iar ramele foto sau acele postere natura deosebite transforma design-ul casei din unul simplu in unul de revista. De aceea, mi-am propus sa schimb aspectul camerei mele favorite cu ajutorul posterelor de pe Poster Store. Mereu am fost innebunita dupa pozele inspirationale de pe pinterest si instagram si cea mai buna solutie ca sa-mi fac un coltisor al meu a fost alegerea unor rame si postere absolut superbe de pe posterstore.

Si fiindca e important ca locul in care traim sa ne faca sa ne simtim bine ori de cate ori ajungem acolo, e recomandat sa o transformam din piesele de mobilier si diverse piese de design precum sunt posterele de pe Poster Store.

Schimba design-ul intregii case cu ajutorul posterelor de pe Poster Store

Tablourile sau ramele foto decorative au rolul de a transforma intreaga incapere si transmit emotii. Ce e mai frumos ca atunci cand vii acasa dupa o zi luna si obostitoare sa iti schimbi instant starea doar privind multitudinea de postere din casa? Totodata, tablourile au rolul de a armoniza culorile intregii intregii camere. Trebuie doar sa alegem acele rame si postere care ne transpun in alta lume si acasa e locul de neinlocuit.

posterstore

De ce sa alegem rame si postere de pe Poster Store?

Trebuie sa recunosc ca mi-a fost super greu sa ma decid asupra catorva modele de postere. Daca pentru rame am fost decisa si am ales doar rame din lemn negru pe dimensiuni diferite, la postere am petrecut minute intregi. Deja imi imaginez cum vor arata impreuna pe peretele din living.

Ce ne ofera Poster Store:

  • o gama variata de postere cu diferite tematici;
  • in fiecare zi de marti se lanseaza cate o colectie noua.
  • pe site putem gasi atat postere speciale cat si rame cu design scandinav si trendy, super accesibile la pret;
  • toate posterele sunt tiparite pe hartie de inalta calitate produsa in mod sustenabil;
  • posterele arata senzational, parca imaginile ar fi reale;
  • modelele speciale de postere si rame ne ajuta sa ne transformam propria locuinta ca una din reviste.

Eu am ales cateva modele senzationale si abia astept sa imi creez propriun coltisor.

Si pentru ca impreuna cu cei de la poster store v-am pregatit o mica supriza am pentru voi un cod de reducere de 50%  valabil incepand cu 14 august si pana pe 21 august: beautywithcriss50. Codul se aplica la toate posterele cu exceptia celor din categoria Selection. Codul nu se poate combina cu alte promotii si nu este valabil pentru rame. 

Cum vi se par aceste rame si postere?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.