Cum sa alegi un costum mire 2021 care sa-l poti purtasi cu alte ocazii

Daca te intrebi cand ar trebui sa inceapa procesul de cautare al unui costum mire 2021 pentru nunta ta, sa stii ca cel putin cu 3 luni mai devreme de evenimentul propriu zis. Este posibil sa ai nevoie de ceva timp pentru a face unele cercetari si este posibil sa ai nevoie de un consultant de stil, asa cum propune creatoarea de moda Adina Buzatu.

Cum arata un mire in stil clasic

In mod clasic, costumul de mire este format dintr-o jacheta de culoare neagra, bleu sau bleumarin, pantaloni din acelasi material si culoare, asortati cu o vesta, in functie de modelul jachetei, o camasa barbateasca de obicei de culoare alba, un papion sau o cravata, si pantofi de mire de culoare neagra. Totusi, nimic nu iti interzice sa iesi din tipare si sa vrei sa fii diferit. Indiferent de ce costum vei alege, este nevoie sa te organizezi din timp. Daca nu doresti sa alegi un costum nunta barbati 2021 care sa il porti o singura data – la nunta ta, atunci ar fi cazul sa alegi ceva potrivit de a fi purtat si dupa nunta, la alte evenimente mai mult sau mai putin formale.

Ce trebuie sa faci?

Mizeaza pe culori care sunt potrivite si pentru alte evenimente formale: tonurile de albastru inchis sau gri antracit vor fi perfecte pentru interviuri de serviciu, petreceri de tip cocktail, mese speciale, evenimente profesionale, ceremonii si intalniri de afaceri. Vasta colectie de oferte pentru costume miri 2021 ii va oferi fiecarui barbat sansa de  a straluci in ziua nuntii sale.

Tesatura

Alege pentru costumul tau o tesatura din lana, cu o greutate care nu depaseste 270 g/m, sau o stofa fina Marzotto astfel incat sa ai o haina de purtat cu usurinta in toate cele 4 sezoane. Personalizeaza jacheta cu doua fante in spate in loc de una, alegere mai confortabila atunci cand o refolosesti ca costum pentru lucru.

Smoching

Daca doresti sa fii un mire imbracat in smoching, aceasta este o optiune pe care o poti reutiliza numai in ocazii cu adevarat speciale. Formalitatea ceremoniei, anotimpul, locul: toate informatiile despre nunta ajuta foarte mult sa inteleagi cum ar trebui sa arate costumul mirelui si ce culoare ar trebui saaiba.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.