Cum sa iti pui in evidenta intr-un mod natural sprancenele

Foarte putina lume stie ca sprancenele au un rol important intre comunicarea interumana si expresia faciala. In plus, sprancenele ne pot schimba complet fizionomia fetei si aspectul estetic. Acestea trebuie sa arate natural si sa contribuie la conturarea intr-un mod frumos a fetei si sa nu iasa in evidenta exagerat. Am vazut de atatea ori fete cu sprancene fie tatuate, fie pensate gresit, incat expresia fetei nu arata deloc bine. Asa ca mi-am propus sa nu exagerez niciodata si sa am grija ca sprancenele mele sa arate cat mai natural cu putinta.

Asadar, astazi vom vorbi despre ce trebuie sa facem pentru a avea sprancene perfecte si naturale, care sa iasa in evidenta intr-un mod frumos.

Cum sa iti pui in evidenta intr-un mod natural sprancenele

Pensatul

Pentru a avea sprancene frumoase, in armonie cu trasaturile fetei, e important sa le pensam. Desi chiar si sprancenele au diferite tendinte, de la an la an, e important sa nu exageram si sa alegem sa avem spancene naturale, fara a fi pensate la extrem. Le putem pensa fie acasa, caci pe internet sunt destule tutoriale si articole care sa ne ajute sa ne pensam corect, fie la un salon, astfel incat rezultatul sa fie perfect pentru tasaturile noastre.

Tunsul

Si sprancenele trebuie sa fie tunse, astfel incat rezultatul sa fie perfect. Cateva ustensile sunt necesare si nu e nevoie de prea multa experienta.

Machiajul

Pentru a defini sprancenele, machiajul este una din cele mai folosite metode de a umple spatiile goale. Fie ca optam pentru fard , creion de sprancene, tus sau gel, in functie de preferinte, sprancenele vor arata foarte bine. Personal, alegerea mea este de aproape fiecare data un gel de sprancene. De ce? Fiindca este super usor de folosit, acopera golurile, fixeaza sprancenele si le da o culoare frumoasa. Indiferent de ocazie, gelul de sprancene mi se pare o optiune la indemana. In acest moment am in trusa de machiaj doua produse de acest gen de pe Notino, Gimme Brow de la Benefit si Plump & Set de la L’Oreal Paris. Ambele imi place la fel de mult.

gimme brow

Bineinteles mai exista si optiunea de a le vopsi. Alegand o vopsea sprancene care sa se potriveasca cu tenul si parul tau, poti scapa de a machia zilnic sprancenele. In acest fel, sprancenele vor arata bine in fiecare zi, fara a face ceva in mod deosebit.

Important este sa avem grija de noi si sa ne aranjam sprancenele astfel incat sa arate natural si sa nu iasa in evidenta intr-un mod negativ. Pensatul este principala metoda de a le face sa arate bine iar daca alegem le stilizam cu un gel sau prin vopsea, este important sa alegem metoda potrivita stilului nostru.

Voi cum aveti grija de sprancenele voastre?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.