Gina’s – produse pentru stilizarea parului in orice fel

Probabil multi dintre voi ati auzit deja de ondulatorul pentru bucle afro semnat Gina’s. Iata ca acum gama de produse s-a extins si ne incanta cu o gama mult mai variata de produse pentru diverse stiluri si posibilitati de a stiliza parul. Poti avea o noua coafura in fiecare zi daca alegi produsele Gina’s, pe care le poti descoperi pe site-ul oficial.

Ai parte aici de produse de calitate create special astfel incat sa nu dauneze parului si care sa iti redea coafura dorita. Beneficiezi de preturi accesibile si de un mini salon chiar la tine acasa. Nu trebuie sa mai mergi la salon de fiecare data cand ai un eveniment important, pentru ca oricum nu prinzi loc atunci cand iti doresti. Alege sa iti aranjezi singura parul acasa exact asa cum iti place cu ajutorul acestor produse speciale.

 

Noile produse de care te poti bucura

 Femeile care au parul drept in general, atunci cand il aranjeaza vor sa aiba parte chiar de o schimbare, asadar aleg deseori sa il onduleze. Poti opta in acest sens pentru un ondulator de par conic. Poti obtine cu ajutorul lui niste bucle lejere, ce par naturale – deci vei avea parte de un look seducator si elegant in acelasi timp. Acesta se incalzeste foarte repede si ii poti seta treptele de caldura.

Pentru a putea sa il utilizezi mult mai usor fara accidente, are un capat de izolare termica. Astfel la contactul cu pielea nu vei avea parte de arsuri. Este compact si il poti purta cu tine in bagaj, la fel ca si uscatorul de par care este un must-have de fiecare data cand pleci in concediu.

Acceseaza Ginas.ro si descopera si celelalte produse disponibile. Daca parul tau nu prea are volum si nici un produs special in acest sens nu a functionat, alege placa pentru par creponat. Poti cu ajutorul acesteia sa creponezi parul putin la radacina si astfel va crea impresia ca are mai mult volum. Este un secret la care apeleaza si hairstylistii atunci cand realizeaza acele coafuri pentru nunta si alte ocazii speciale.

Alege de pe site produsele pe care ti le doresti si de care ai nevoie si bucura-te de o noua coafura in fiecare zi, cu orice ocazie. Chiar si o plimbare in parc poate fi un bun prilej de a incerca un nou look. Viata este prea scurta sa ai aceasi coafura in fiecare zi!

Contact:

0736 166 221

salut@ginas.ro.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.